Abominations of the North

 
 
 
På torsdag är det dags för Watain igen. Jag har haft en otroligt konsertfattig höst, och det har kanske varit lika bra eftersom jag ändå haft fullt upp. Har inte sett ett enda band sedan jag var på Watain sist i Uppsala. Jag har konstigt nog inte varit sugen heller, (!) vilket ingen i min omgivning varit heller. (!!)
Konstig höst med andra ord. Det är annars oftast under hösten och vintern jag brukar vara som mest sugen på verklighetsflykten musikens kvällar medför. Verkligheten kanske har varit för trevlig för stunden? <- omg det känns weird att säga så? WHO AM I!?

I alla fall börjar peppen smyga sig på nu, det är svårt att inte peppa för att se Watain again and again aaaand again... Ses där!
 

Comments
Postat av: Karin

Vill också se dom!! :/

Svar: Åh hoppas du får chansen snart :/ !
Avarquare

2014-01-23 @ 15:19:30
Postat av: Let It Bleed

Det där hade varit nice att se.. Saknar spelningar på västkusten med de banden..

Svar: Åh sämst att ni inte får dit några band :/ Det är så dyrt att åka omkring också :(
Avarquare

2014-01-29 @ 15:19:37
URL: http://letitbleed.se/
Postat av: Skogsraah ☾

sv: Håller med dig helt och hållet! Allt handlar ju om ett ego, precis som det du beskriver. Vi är ju ändå vuxna människor och att blunda för hur det vi äter faktiskt framställs och till vilket pris känns väldigt fel... Småkorkat.

Är ju som sagt hur lätt som helst att byta ut köttet mot något annat! Vi har ju alla möjligheter idag, och fler kommer det garanterat bi :)

2014-03-04 @ 23:42:36
URL: http://skogsraah.blogg.se
Postat av: Gundafar

Hadde vært kult å se de! musikken dems rocker :) kommer det ett nytt innlegg snart? lurer på hvordan det går med deg og studiene dine da :)

Svar: Ja det var awesome! :) Yes inlägg på g snart. Studerandet går bra, ganska mycket just nu därav inläggsbristen, men det är roligt :D
Avarquare

2014-03-20 @ 04:10:57
Postat av: Metal Goddesses

Hur var konserten?

Svar: Så galet jävla bra!!! ;>
Avarquare

2014-03-21 @ 22:01:55
URL: http://metalgoddesses.blogg.se/

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0