Tankar

Funderar på sommaren just nu, och framtiden i övrigt. Längtar bort härifrån nu galet mycket. Vill att något nytt ska hända, livet här har sakta men säkert stannat upp, alla försvinner, alla får nya umgängeskretsar, nya liv och nya jobb. Som arbetslös, fattig och utan något att göra står man kvar utan något att komma med, utan något som kan bidra till folks redan perfekta liv. Känner mig allmänt nollställd i både tid och känslor. Folk pratar såklart om jobb och framtid och allt, och jag bara får ångest av såna frågor för jag känner mig så misslyckad. Sitter och stirrar på andras liv full av avundsjuka och önskar att jag också var så duktig på allt.

Har saker att se fram emot i sommar i alla fall, och i höst ska jag studera om jag kommer in någonstans. Hoppas på att få starta ett nytt liv, börja om på nytt, hitta något som kan göra mig nöjd med min tillvaro. Hoppas på att få nya vänner, hitta tillbaka till gamla vänner, behålla de vänner jag har kvar som jag värderar så högt. Men sanningen är att hur bra vänner man än tror man är så försvinner de tillslut. Det är då man vet hur lite man var värd. Det är klart, folk byter alltid vänner, men det gör alltid ont med varje vänskap som försvinner. Håller mig fast så gott jag kan men känner ju när de vill att jag ska släppa taget.

Och fan vad jag vill till kusten i sommar, för att få känna att det är sommar på riktigt!!
...Det var nog allt. Slut på tankar.

Comments
Postat av: Gundafar

ting ordner seg nok for dem som vil det :) man må bare stå p, og ta det man vil ha:)

hva har du lyst til å studere da?

Svar: Jag har sökt kommunikation, textdesign och japanska :) får se vad jag kommer in på. :)
Avarquare

2013-06-11 @ 14:03:44
Postat av: Gundafar

stilig :) hva håper du mest på da?

Svar: Jag vet inte ... det är ganska jämt mellan dom. Kommer nog plugga åtminstone 2 av dom i vilket fall som helst, frågan är bara vilken jag börjar med :)
Avarquare

2013-06-13 @ 17:20:56
Postat av: helene

Jag har också sökt in till universitetet för hösten. Känns spännande! Hoppas på att komma in i Stockholm där jag bor, men tror dock inte jag gör det... Å andra sidan vore det hemskt skönt att flytta hemifrån. Men det är många jag skulle sakna. Relationerna har känts svajiga länge, men börjat ta sig igen. Därför skulle det kännas synd att flytta och "förstöra" dem.

Svar: Förstår känslan. Men jag ska nog satsa på mig själv för en gångs skull och se till att hålla liv i min vänskapskrets via sms och internet och de stunder man kommer hem igen. Vägrar förlora vännerna bara för att man sticker iväg ett tag ;D
Avarquare

2013-06-15 @ 22:53:50
URL: http://helenesoderberg.blogg.se
Postat av: Seance

Det var tunga tankar av en sådan ung person som dig som har hela livet framför sig. Du har ju mycket som talar för dig din ungdom och du har inte utseendet mot dig om man ska utgå från bilderna på din blogg. Åk utomlands studera något du verkligen brinner för du är ju berättigad till studielån. Vänner kommer och går man växer isär med vissa andra har man hela livet. Satsa på att förvekliga dig själv

Svar: Tack för dina uppmuntrande ord! Du har så rätt! :) Jag har faktiskt tänkt åka utomlands, men efter två år eller något sådant om jag kommer in på det jag vill läsa på högskolan. :)
Avarquare

2013-07-07 @ 15:56:17
URL: http://seance.blogg.se/
Postat av: ia

Åh, jag känner PRECIS som dig!

Svar: Ååh, hoppas du hittar rätt i livet snart ! ^^
Avarquare

2013-07-11 @ 12:39:01
URL: http://makethemwonder.blogg.se

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0