the cursed ones

För alla som missat eller något: https://www.facebook.com/events/478031495610762/
Biljetter bokade till Watain i Uppsala i slutet av Augusti med Ante och Lu! Så jävla pepp. Känner på mig att det kommer bli episkt! Någon mer som ska dit? Biljetter finns här: [x]
Och spegeln är smutsig... 
 

01

 
well hello HTC ONE.
Fan vad jag vill ha den här mobilen. Min htc jag har nu har hållt för länge ;D haha. 
Har ändå inte råd med en ny mobil , men när jag har råd och när min mobil dör är det den här jag ska ha. Omg.

Tankar

Funderar på sommaren just nu, och framtiden i övrigt. Längtar bort härifrån nu galet mycket. Vill att något nytt ska hända, livet här har sakta men säkert stannat upp, alla försvinner, alla får nya umgängeskretsar, nya liv och nya jobb. Som arbetslös, fattig och utan något att göra står man kvar utan något att komma med, utan något som kan bidra till folks redan perfekta liv. Känner mig allmänt nollställd i både tid och känslor. Folk pratar såklart om jobb och framtid och allt, och jag bara får ångest av såna frågor för jag känner mig så misslyckad. Sitter och stirrar på andras liv full av avundsjuka och önskar att jag också var så duktig på allt.

Har saker att se fram emot i sommar i alla fall, och i höst ska jag studera om jag kommer in någonstans. Hoppas på att få starta ett nytt liv, börja om på nytt, hitta något som kan göra mig nöjd med min tillvaro. Hoppas på att få nya vänner, hitta tillbaka till gamla vänner, behålla de vänner jag har kvar som jag värderar så högt. Men sanningen är att hur bra vänner man än tror man är så försvinner de tillslut. Det är då man vet hur lite man var värd. Det är klart, folk byter alltid vänner, men det gör alltid ont med varje vänskap som försvinner. Håller mig fast så gott jag kan men känner ju när de vill att jag ska släppa taget.

Och fan vad jag vill till kusten i sommar, för att få känna att det är sommar på riktigt!!
...Det var nog allt. Slut på tankar.

RSS 2.0