Power Meet 2013

 

Ser allmänt dödsblek och mystisk ut på hörnet där. What's up with that? Hade ju ändå färg i ansiktet... eller alltså mer färg än jag brukar ha. Oo 

Så har man överlevt ännu ett Power Meet. Hela staden blir en enda trafikstockning av raggarbilar på vägarna och människor på trottoarerna så man inte kommer fram på andra ställen än i mystiska små hål som dyker upp mellan folkmassorna; ofta orsakade av pölar på marken som man egentligen inte vill cykla i, men man gör det ändå för man har inget val.
Och jag skulle inte ens skriva mer än den där bildtexten däruppe, men here i go. Måste fan ösa ut lite av min allmänna ilska mot vissa raggare och övrigt white trash som får mig att vilja lämna Sverige ännu mer. Ni kan ju hoppa över det om ni vill för det är bara allt jag tänker här nu:
Trångsynta bönder bytes gärna ut mot sofistikerade koreaner eller intressanta japaner, eller kanske lite coola tyskar eller varma vietnameser? Taiwan kanske? Jag är på.
(Ja jag vet att det finns städade, trevliga raggare, men oftast kallas de då av mig inte raggare längre utan är mer "Oh look, typ 50-talet på hon där hörni!" eller rockabilly istället för den sluskiga, otrevliga raggaren... <- träffat en del sådana i mina dagar så jag dömer inte bara detta utav det jag sett på Power meet...)
 

Fina Julia var så fin så jag var tvungen att ta med denna bild :D:D <3 
Emma sade åt oss att se trashiga ut. Jag vet inte riktigt hur man gör så dolde helt enkelt facet med min ward against trash. Men Julia och Sara gör det jävligt bra. :D skills. Ni borde bli skådisar!

Power meet är alltså kaos och äckligt och helt hemskt egentligen. Med tjocka raggare med byxorna nere vid knäna och bara sex i huvudet som om tjejer endast var till för att tillfredsställa deras begär.
Som Julia sade: "Man vill bara hem och sätta på sig en burka." *ryser som fan*
Och raggarnas väldigt attraktiva white trash kvinnor som skriker och tjuter åt allt de väldigt manliga männen hittar på och är fulla och visar varför jag inte är ett fan av gapiga skitsnackande packade kvinnor som är väldigt nöjda med att ha lyckats hamna i samma bil som denna stora rumpa som syns genom bilrutan.
Åh vad bitter jag verkar, haha. Men jag har lite (lite? haha) av en avsmak för raggare, de är nog de drygaste av alla. *kände mig allmänt som ett objekt när man går förbi alla raggarbilar med kåta män i 20-60 årsåldern som skriker på varje tjej dom ser i alla åldrar de kan komma på. Raggare måste vara bland de värsta folket ever.*
Jag föredrar värdiga, intelligenta och omtänksamma människor kort sagt.

Men det positiva (omg finns det positiva saker? Låt höra...) är att alla kan dricka officiellt utan att poliserna bryr sig :D De har inte tid att hälla ut allas alkohol och utdela böter liksom till mina fina vänners stora glädje. Så vi satte oss och grillade utanför Julias lägenhet och lyssnade på musik och lite vänner kom dit och hängde i klungor. Jag var ovanligt med i glädjen mina vänner som vanligt öser runt sig <- jag har väldigt fina, glada och roliga vänner som jag uppskattar väldigt mycket. Har varit lite off sista tiden så var glad över att jag lyckades vara lika glad som dem hela kvällen. ^^
Sedan tog vi en promenad ner till Löga längs ringvägen där det var massor med bilar och musik och fulla människor. Träffade Ante, Micke, Jessica och Emil och lite fler folk och snackade och hade det allmänt roligt. Så det var ändå trevligt trevligt.
(Ante satt med ryggen mot vägen för han ville inte se mer raggarrumpor! XD haha så söt.) 

En sista grej jag kan skriva för att vara lite mer positiv som också har mer med power meet i sig att göra:
En del av Power meet som faktiskt är snyggt är ju finbilscruisingen, där det bara kör snygga bilar förbi och tävlar om att vara snyggast. Vanligt, intelligent folk som helt enkelt visar sina bilar som de arbetat hårt med. Mycket trevligare. Inga jävla arslen ur fönstret där inte ;D haha 

Har kort sagt haft en bra helg <- för er som inte orkar läsa allt däruppe.

Comments
Postat av: Julia

<3<3<3

Svar: <3<3<3
Avarquare

2013-07-19 @ 15:36:24
URL: http://itsdare.blogg.se
Postat av: Gundafar

veit jeg har sagt det før, men du er utrolig pen, og du har ett sinnsykt pent smil :)

Svar: Åh men tack :D
Avarquare

2013-08-16 @ 11:30:38

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0