Outlaw

 
Oh yes, lite nya galet perfekta videor (i två helt olika stilar) att njuta av medan man pluggar satan.
 
Watain - Outlaw  - med lite oldschool industrial/blackmetal style på ett nytt sätt men ändå... old school. <- kan inte riktigt beskriva det och vem fan behöver beskriva konst?
Kort och gott: Det är mörkt, otydligt och precis i den stilen jag vill ha det, älskar det.

och Behemoth  - Blow your trumpets Gabriel  - med typisk Behemoth snygghet, stilrent och jävligt nice känsla rakt igenom. Heta scener som fan överallt. Fick ganska mycket starka känslor av den här videon av ngn anledning. Antagligen för att den är så episk.
 
Enjoy
 
 
 
 
 

Comments
Postat av: Seance

God Jul och Gott Nytt År!

Efter åtskilliga sömnlösa nätter, tunga terapibesök och svår beslutsångest är äntligen årets 10 bästa konserter, album och låtar korade! på Seance.blogg.se

Nytt för i år är att årets bästa låtar har länkar till dess musikvideos så nu kan du åka med samtidigt som du läser recensionerna.

Så släpp sargen och åk med! vem vet du kanske hittar en ny musikalisk upptäckt!

Besvärjelser, kritik och förbannelser angående årsbästa listan mottages tacksamt i kommentators fältet.

2013-12-26 @ 02:43:11
URL: http://seance.blogg.se/
Postat av: Christer

"vem fan behöver beskriva konst?"

Skönt statement! I den här formen, när det enda jag behöver göra för att själv avgöra om det är något för mig eller inte är att klicka på play-knappen, så behövs det ju verkligen inte.

P.S. Det var något för mig! :-)

Svar: Hehe, tack, kände lite att det är ett statement som kan behövas höras av många ;) Men fan vad nice att det tilltalade dig! Gillar din blogg. :)
Avarquare


Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0