Bat Night

 
Drog till sthlm och hängde med Liebe och gick sedan på Bat Night för att kolla när Ante, Micke, Jessicas och Willes band spelade på KGB. Galet trevlig kväll, litet, intimt ställe <- men hört att de ska vara på Nalen i framtiden. Iaf så var det mys :> träffade nya fina brudar och gamla vänner och minglade för första gången med gothare. Trevlans :> 

Blev inte så många bilder.
 
 
På lördagen jobbade Fredrika morgon så jag städade, tittade på film och lyssnade på Marduk ensam i lägenheten tills hon kom hem. Sedan gick vi och åt på Koreana med Alice<3 BIBIMBAP <- internskämt. 
Sen var tåget försenat plus att jag fick sitta på golvet för det var fullt. Stack hem till Julia och kollade film och mös och sedan mös jag med mamma hemma genom att lyssna på massa gamla godingar som vi lyssnade på förr i tiden. 

mihihawhaiokopaw mat <3 
Fredrika åt Bento och jag och Alice åt Bibimbap, hon med nötkött och jag med kyckling. 

 
 

The mourning son has now control

 
 
Även när man står och beter sig konstigt så fotar hon XD

Hektiskt men awesome lördag: stack först på stan med Julia i några timmar. Sedan kom Emma och käkade med mig, så gick vi till en kyrkogård som alltid är galet snygg. Impulsfotade lite i regnet och stack sedan hem till henne och planerade lite kläder hon ska sy. Sedan träffade jag Ante och tog en drink och gled på en promenad, sedan såg vi Paranormal Activity 4 på bio. ^^
 
Langar nog några bilder i färg sedan -  löven är så fina på hösten :> 

wish there was something true...

 
 


...wish there was something real in this world full of you
 
Vad fan ska man göra åt babyhåren i pannan? Dom kittlar sönder mig nu när hösten är här och man blir elektrisk och torr överallt. Hade nästan glömt hur jobbigt det är... Gammal bild dock XD lade upp den bara för att ni ska se de ondskefulla babyhåren!
 

Leather Warrior Pants

 
 
 
Toxic Vision  - alltid varit favorit gällande jackor och leggings stuff. Men problemet med den sidan är att det ALLTID är slutsålt. Alla vill ha hennes grejer och hon gör väl typ bara en och säljer den DIRR. 
Måste visa dessa byxor, det är hittills dom jag fastnat för mest och känner mig helt nere över att de
1. Är galet dyra. 2. Är galet slut. 
Ah, men gråt med mig över dom:

 

Byxorna bakifrån. Sen är den där Watain jackan inte att leka med heller. Guess what?! Den är också slut. 
Önskar att jag hade styrkan att sluta titta på sånt här för man blir bara ledsen, och avundsjuk på den människa som var snabb och rik nog att köpa detta. 

 

Upptagen som fan

Jobbar, förbereder flytt, gymmar och tar hand om hästen. = Fullt upp.
Till Halloween blir det Nocturnal Agency's bal, ses vi där? :>

“God bless the day When churches are museums And museums are churches.”
RSS 2.0