Cover all those lines

Funderar som fan varje dag nu på vilket smink som är lämpligast att ha på metaltown. Har olika varje år och det funkar bra, men på ngt sätt får jag nya ideér varje år om vad som skulle sitta bäst. 
Fåfäng och fet tjejproblem text på g !
Detta är mitt i-landsproblem:

Kajal vs Eyeliner : Kajal sitter inte fast hela dagen som en eyeliner gör. Men den börjar inte rinna iaf, vilket en eyeliner kan göra. Eyelinern kan ju döda ögonen så fort det blåser lite eller om solen ligger på. Men om det regnar är en vattenfast eyeliner att föredra framför en kajal som ger dig ränder överallt. See my problem? Jag har inte lust att släpa på massa smink i år så kommer nog sova med sminket och bara fylla i lite varje dag. För förra året när vi tvättade bort sminket blev mina ögon värsta svullna i brist på vatten att tvätta med.
... Lutar åt kajalen. Eller en kombination som på bilden ovan.


Sotat vs Halvsotat : Halvsotat med vitt är min favorit för den går fort att göra och passar mig ganska bra, men den är också den som sitter sämst eftersom vitt inte gärna vill stanna kvar över en svettig konsert. 
Ett alternativ då är (som bilden) när man tar en annan färg och sedan bara lite vitt eventuellt inget vitt. Den funkar bra och sitter jävligt bra faktikst. hm, kan funka.
Helsotat är nice för då märks det inte när sminket försvinner lite, och så kan man bara dra lite med fingret över det så ser det som nytt ut igen. Svart och sotat kan ju inte bli mer än svart och sotat medan det andra kan faila som fan... Grönt är bra.
Ögonbryn : Svarta ögonbryn har jag ibland, för att det kan passa till mitt svarta hår. Men svarta ögonbryn håller av ngn anledning mindre bra än mörkbruna. brukar inte gilla den svarta färgen dom har på ögonbrynspennor heller... Kan ju köra bruna med lite svart ögonskugga borstad i... Tål att tänkas på.
Jag kommer iaf ha tjockare ögonbryn än på bilden. XD Ser bara ut som en alien. 


Nej för fan.
Läppar: Inget jävla läppstift, det går bara åt helvete. Men läppenna i kombination med läppglans blir det säkert. Bara målar hela läpparna med läppenna och sedan läppglans och så försvinner det sakta men säkert men läpparna förblir - ej bleka - och -blanka- utan att det ser kladdigt ut. yes, bra metod.
Håret har jag ingen aning om vad jag ska ta mig till med. Det får bli som det blir. Kommer säkert få sätta upp luggen efter torsdagen - för plattång tas ej med. Yay ...
Kom på nu att jag lovade för längesedan att jag skulle köra mer sminkinlägg. Här var ett fett sådant även om det kanske inte var ett sådär roligt som förr. 
Tipsa gärna om era festivalsminkningar, vill ha grymma tips om bra sminkningar som håller. I värsta fall får man väl ta solbrillorna, vare sig det regnar eller inte XD
(och jag vill inte ha tips om att spraya hårspray över sminket, min hud tål inte det ^^)

Comments
Postat av: Linnéa

Tror du kommer vara snyggast på festivalen oavsett hur du väljer att sminka dig! du gör sjukt snygga sminkningar förövrigt<3

2012-05-31 @ 14:22:03
URL: http://linneaburman.blogspot.com
Postat av: t0b.

Testa svart spritpenna, typ.

2012-05-31 @ 17:25:07
Postat av: Avarquare

t0b: hahaha AJ XD

2012-06-01 @ 11:02:07
URL: http://avarquare.blogg.se/
Postat av: Estefany

Som du sa ilandsproblem, men snygg lär du vara iaf ;)sv: Tack :D

2012-06-01 @ 22:22:17
URL: http://mystuff.blogg.se/
Postat av: Art By Tina - Konst & Fashion

Du kanske ska testa sån där kajal-fejk-tatuering som finns på Style By Tyra. Funderar på om det löser alla problem på festivaler?

2012-06-02 @ 10:57:27
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: sanna

Haha, älskar det här inlägget! Gillar att vi tänker i samma banor. Fan vad jag önskar att du bara kunde vara på SRF och sminka mig också!!! Du är så jävla grym och snygg darl.

2012-06-02 @ 14:17:15
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Postat av: enita

Köp vattenfast eyeliner ;D dom är fan lätt det bästa man kan ha ! dock förjävliga att få bort :)

Sen är det ju supersnyggt med sotat o även sådär snyggt "osotat" ... men en skönhet klär i allt så kör på vad fan som så bliru superhet! ;)

2012-06-04 @ 09:15:47
URL: http://http:://reddressedwoman.blogg.se

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0