Fientligheten är kaptenSåg Prometheus med familjen i lördags. Eller jag, pappa och brorsan såg den medan mamma och syster gick in i salen bredvid och såg Snow White and the huntsman. Ville se båda men Prometheus blev det.
Vadå Alien 0.1 ? Och ändå sade de att den inte skulle vara det.
Well, snyggt gjort men inte särskilt originell story. Gillade Noomi Rapace insats dock. Favoritscen: Hennes kejsarsnitt hon utförde på egen hand. <- bör inte säga mer, spoiler.
Det här vädret dödar mig.

[Konstant frågar jag mig Vid vilket tillfälle det var som allting gick fel]

Comments
Postat av: Camilla

Haha jag var också och såg den filmen i lördags! Jag har fortfarande inte bestämt mig för vad jag tyckte om den, men Noomi Rapace var helt klart underbar!

2012-06-26 @ 18:32:02
URL: http://nachtbringer.wordpress.com
Postat av: emmy/queenobscene

faaan vad snygg du är!

2012-06-26 @ 19:33:57
URL: http://queenobscene.blogg.se/
Postat av: Christine

Tyckte Prometheus var bra! Fast det mesta som utspelar sig utanför vår atmosfär älskar jag, haha. Så det var inte så svårt för den att gå in hos mig.Tack så mycket! Kryade faktiskt på mig rätt snabbt ändå. Alkohol och antibiotika gör susen snusen!Hare finnt! Kläm!

2012-06-26 @ 23:56:50
URL: http://vaakumt.blogspot.com
Postat av: Art By Tina - Konst & Fashion

Två filmer som borde ses, fast snow white står lite högre i kurs. Igår såg jag ett par av nya true blood avsnittet. Oj vad det kändes som evigheter sedan det sändes. Jag är mer en serie-gillare än film-gillare. Filmer somnar jag bara på, till och med på bio. pinsamt.

2012-06-27 @ 18:00:35
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: Seance

Prometheus var godkänt har inte smält alla intryck från den än. Är den där Snow white något att se. Ska se Rock of Ages alla Sveriges indiepopbögs journalister har ju grinat hur dålig den filmen är så nu måste jag se den.

2012-07-01 @ 23:47:48
URL: http://seance.blogg.se/
Postat av: Estefany

Snygging!

Såg också prometheus, tckte dock att den va grym. Men det som kan förstört för många är att de trodde att de typ skulle vara Ailen film. så de förväntade sig och se Ailens. Håller iaf med, grym insats av Noomi.sv: fan ajdå! Tur att du hade snälla kompisar som höll dig sällskap :)

2012-07-03 @ 19:35:16
URL: http://mystuff.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej fina du!

Jag har massa tävlingar uppe på bloggen där du kan vinna bla presentkort på 300 kronor på skor eller en upplevelse, att få gå på fisk spa! Så om det låter kul så kan du kika in på min blogg & tävla. Just nu är det runt 5 st som är med och tävlar bara så passa på! Vi kan även följa varandra på Bloglovin’ om du vill, kram!http://socosy.blogg.se/category/tavlingar-rabatt.html/ WWW.SOCOSY.BLOGG.SE

2012-07-05 @ 19:30:28

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0