Spike Cuff


Ganska fierce armband, funderar på att inhandla ;3 
rea - det är bra.
Men --- eftersom underarmen är tjockare upptill och armbandet ser ut att vara större i ena änden så ser det ut som det inte är ett inverted cross? Vore lite fail att ha ett rättvänt på sig... Man kanske kan kirra det ändå. Typ gå med armen rakt upp hela tiden? XD
Tål att tänkas på.
http://www.stylebytyra.se/sv/artiklar/rea/spike-cuff.html

Fientligheten är kaptenSåg Prometheus med familjen i lördags. Eller jag, pappa och brorsan såg den medan mamma och syster gick in i salen bredvid och såg Snow White and the huntsman. Ville se båda men Prometheus blev det.
Vadå Alien 0.1 ? Och ändå sade de att den inte skulle vara det.
Well, snyggt gjort men inte särskilt originell story. Gillade Noomi Rapace insats dock. Favoritscen: Hennes kejsarsnitt hon utförde på egen hand. <- bör inte säga mer, spoiler.
Det här vädret dödar mig.

[Konstant frågar jag mig Vid vilket tillfälle det var som allting gick fel]

Riv ditt hjärta, riv din själ


Trött på min torra hud i ansiktet, inget funkar så nu slog jag till och köpte en lite dyrare.... grej. 
Det var rea så istället för att betala 600 för den här lilla flaskan betalade jag 240, hälften av det betalade jag med ett presentkort. Fett värt. Har använt den igår kväll och idag, och jag känner redan skillnad. Awesome.


Hahha skulle hjälpa Julia med att bära in stora feta paket från IKEA. Vi skulle spärra upp dörren men det gick inte hur jag än gjorde. Blev arg och skulle sparka iväg pinnen vi använt och den fastnade under dörren så att den hölls öppen. Random tur. 8)
Ikväll blir det midsommarfirande hos Ekmans föräldrars hus, där Ekman växt upp. De bor i grannhuset till det hus jag växt upp i så ska spionera lite XD höhö.
Ha en awesome midsommar!

Into the Void of DeathLite mer bilder från vår dag i skogen med Emma Morén 2012.06.12 ^^ 
Nedre tror jag att jag ska ha som profilbild på facean, finns en hel version med Fredrika av den bilden men den får ni se senare ;DD hähä

Once There Was Hatred
Once There Was Cold
Now
There is Only
A Dark Stone Tomb
Born a child of the underworld
The fire and flame
Evil prevai

Metaltown 2012 - Mechanical heartbeat


Kan meddela att helgen har varit awesome. Det enda jag har att klaga på var överfulla bajamajor, lite regn och min dumma förkylning som gjorde att jag låg och skakade skitmkt i tältet hela fredagsnatten efter några låtar med In flames. Tur att jag har snälla vänner som sket i In flames och Soulfly och satt och pratade med mig i tältet istället. Mys <3
Men annars har jag haft det sjukt grymt.

Här kommer lite bilder som jag snott från Fredrika, Poki och kanske några andra, kommer inte ihåg. :)
TORSDAG


De tre musketörerna i Örebro.
Jag och Ante åkte dit för att ta tåget med Fredrika därifrån. Det är alltså ca 400 kronor billigare att först ta ngt tidigare tåg i en timme till örebro och sedan åka därifrån till Göteborg, ändå är det samma tåg man sitter på från Västerås Oo random SJ! 


Fredrikas väska var den tyngsta och största jag sett. Den gick att dra på hjul iaf. Min uppfinning var att knyta fast alla våra sovsäckar och liggunderlag på hennes väska. (Kul senare när vi kom till området och vi insåg att hennes väska inte gick att dra på gräs, vi fick bära i varsitt handtag, funktionärerna asgarvade åt oss när vi
1. försökte gå till varsin funktionär fast jag hjälpte Fredrika bära hennes väska: tvärstopp.
2. Försökte lyfta upp Fredrikas väska på bordet så de kunde kolla igenom den. Omöjligt i princip.
3. Sovsäckarna och liggunderlagen jag satt fast i hennes väska...

Åt lite kinamat på nordstan, hej väskberg.


Jag och Ante lämnar Fredrika i sticket... eller letar tältplats utan hennes tunga väska.


Slå upp tält i storm = irriterande. 
Ante kämpade på egen hand med sitt skitstora tält. 
Ante, Sofie, ngt konstigt, Fågelholk.
Fick sällskap av finaste Sofie och lite andra Västeråsare, Poki bland annat , så vi satte oss i hennes tält och även hennes kompis tält <- stor, tjock madrass och musik. Yay. 

Tälthäng och chill, kom massa nytt folk hela tiden ^^

En galen sak och en sak som försöker se ut som en asiat. ( i wish ) 

Poki och jag

va?

Hård kontainer.
... och Ante ^^

FREDAG


Shining

Shining

Shining

Lamb of God

Marilyn Manson

In Flames

LÖRDAG

Pain


hahah ,
Det kom en kille och grejade lite på bänken bredvid mig, och sedan satte han sig ner och började dricka sin öl, då viker sig hela bänken och jag och killen hinner precis ställa oss upp men Sofie och Fredrika ramlade. Killens öl utspilld. Alla runt oss tyckte det var underbart, kul att man kan roa folk.

Allas vår kära Gustav i vitt, med Adept

Unpure

!! Tack Pelle :>
Värd jag är som tackade nej till Backstage pass från honom bara för att jag inte ville lämna mina vänner i sticket. För lojal mot dem, och de slog sönder mig medan de skrattade uppgivet åt mig. Borde ha tackat ja. XD
Gustav pratade också om att ta med oss backstage, men han hann irra iväg innan vi pratat klart om det ^^ 


Anton, Ludvig och Gustav <- inte Gustav från mitt gäng som var däruppe utan en annan, kom och hängde i väntan på att gå och se Gojira. Ah fast de tre på bilden skulle se Mastodon. Mys. i alla fall.

Stäng förfan det regnar.

Men solen kom sen ^^ 
Sofie, jag och Ante.


Gojira + min hand + andras händer

Gojira

Gojira

Sofie och Fredrika

Fredrika och jag

Fredrika med hennes söta vän som jag såg DT med.
[Har inga bilder på Dark Tranquillity men jag fick en trumpinne som fan! ^^]

Slayer


Mayhem

Anton ville ha sin öl som fanns i vårat låsta tält, så jag, Fredrika och Sofie drog medan vi lämnade kvar Ante på OZ spelningen. Ante kom sedan, skitlycklig och ba "Jag köpte sista ölen på Metaltown och fick en skiva!!" *klättrar in i tältet med skivan i luften* En stund senare: "Det här är Metaltowns sista öl!" *håller upp skivan*
Jag:"Det där är en skiva Ante." <- försöker låta vuxen.

Plåstrade om hans knä.

Vi träffade fyra pers som liksom oss letade efter en fest. Snart blev vi ett stort tåg som letade efter fest och snart blev Ante deras herre. Skrattade ihjäl mig när Ante sade åt en kille att kolla med ett gäng vad som hände och han gör en världsvan old school bugning och säger "min herre Satan" och kilar iväg. XDdöör.

De flesta festerna hade dött.

04am hittade vi iaf vår kära vän kontainern och hängde med den istället.

vid 10 var vi uppe igen och packade ihop tälten.


Farväl till mitt femte Metaltown.

the Imaginary Friend of Everyone ElseNu är det dags att ta sig iväg. Åker först till Örebro för att kasta över lite mat till Fredrikas större väska, sedan drar vi till Göteborg. Jag är pepp. ^^ 
Enda problemet jag har nu är att jag har två väskor och en kasse och bara två armar... Det här blir fint. 

Ses däär :))

The Flesh Is Torn And Whipped


Det är så skönt att vara osminkad på sommaren. Sparar min hud nu inför metaltown ^^
Glidit runt på stan idag med Julia efter matten. Inhandlade lite nödvändigheter inför metaltown.
..... (tandborste) ^^ och så lite rea på smink (ögonskugga för 24 spänn, yay)
Sedan bjöd hon på glass i solen<3 Myyys.
Nu ska jag packa lite till och sedan klippa lite i håret, så jävla slitet. 


hahha bra bild från fotningen igår. 
Fredrika får hjälp av mig över stocken, jag får hjälp av henne på samma gång för jag fick för mig att försöka stå på stocken... fel skor att ha i skogen Oo

Sjanglende, haltende, stumpende, fallende.Godkväll små mygg, kul att ni ville umgås med oss i skogen. 
Jag har fina minnen från er i hela hårbotten. yay.

Iaf så stack jag, Emma och Fredrika ut i skogen och fotade lite, var fett trevligt ^^ kommer nog lite bilder på det snart. Nu ska jag chilla lite, sedan packa till metaltown, i övermorgon bär det av. :D 
Alla som ska dit - tell me ! :))))

She comes again


Stort jävla grattis till Studenten min lilla demonmate Fredrika !! Önskar att jag kunde vara där och krama dig hårt och hänga min present runt din hals och kyssa dig och <-- babblar. ..  well jag spammar dig på mobilen istället och låter dig sedan fira sönder med dina mates. HOPPAS DU FÅR EN AWESOME KVÄLL DARLING !! 

Älskar dig !

[Status: legat i soffan i tre dagar, mina läppar är helt svarta av blod och mitt ansikte skiftar färg... Är detta normalt vid en förkylning? Kanske är jag döende.]

6.6 - 2012Grattis Sverige - nationaldag och allt. Må du producera fler grymma metalband och färre dansband.  ;>

Jag är förkyld och vet inte vad jag ska göra idag, eventuellt ta ngt snabbt litet möte med Julia för att jag saknar henne. Ska dricka te fram till dess och Kan jang och hoppas på att förkylningen drar åt helvete.

Ha en bra nationaldag!

Låt vågorna & kölden riva mig

Torsdag: Tog skydd från regnet inne på Pitchers med lite vänner och drack öl ^^ 
Gianninas bilder :)


Giannina, Chokko och Jessica.Jessica snackade om ngt som fan och vi ser roade ut ?

[ Alfadanz ]


Burzum – Umskiptar

Äntligen fått hem den nu !! Den är fett snygg! Dock var själva skivan lite fult utformad. Såg ut som en sån där skiva man har när man ska installera program osv. Annars är den snygg.
Lyssnade non stop i bilen. Enda problemet med att lyssna på Burzum i bilen är att man blir så frånvarande = farligt farligt... MEN ROOOLIGT <- citerar Fredrika och mig en helg.

Beelzebub ska duschaHade en väldigt ointressant diskussion (som verkar pågå än....) om att Fredrika tänkte hoppa in i duschen.
Hej en kvart med vrickat babbel, i like that XD 
Tänkte visa en bild av hur det kan se ut när Fredrika ska duscha, gjord i photoshop på ca 3 minuter. Lite nöjd <- eller inte HAHHAHAHA.

RSS 2.0