To numb the hurt, and take it all away


Längtar tillbaka till Hunnebostrand lite :> med Fredrika och Julia och fint väder och båtar och sköna krogar och fin natur och hennes myshus med hennes myshund och mysföräldrar och skräckfilmer och att bara prata...
saknar det.

Hade massa bilder från Hunnebo men har inte orkat lägga upp det. Sorry Sorry, shame on me.
Period av oengagerat bloggande igen ;))

You have lost your humanityEn bild i två versioner från när vi fotade med Emma Morén. Kul att denna bild togs när jag står och studerar Fredrikas smink när hon egentligen blev fotad. Emma din sneaky bruuud ;)) <3


Attention WhoreBild från 2011, innan Nachtmahr konsert + ebm party efteråt.

Alltså man har väl aldrig tackat nej till Industri/EBM party? Bästa som finns.
Någon mer som ska dit och dansa som fan? ^^
Bästa är att det ligger på gatan bredvid Fredrikas lägenhet, kan inte bli bättre. :>!!

Lite provsmak på de band/den stil de kan tänkas spela där:

Agonoize – Knick Knäck /Slashed Open
Hocico – Tiempos de Furia
Aesthetic Perfection – Inhuman
Suicide Commando – Die Motherfucker Die
Suicide Commando – Attention Whore
Agonoize – Femme Fatale
Aesthetic Perfection – The Bitter Years
Hocico – Dog Eat Dog
Aesthetic Perfection – The Devil's In The Details (Single Mix)
Combichrist – Get Your Body Beat
Grendel – Pax Psychosis

Och typ hundra fler band/låtar ...

Jcampbell Lita with toe capI like :>

Instagram folk?


Drog ner på stan och träffade Julia en snabbis, köpte shorts och en tisha från Gina som kan funka att ha i Hunnebo. Stack sedan hem och åt och sedan tillbaka till stan och träffade Ekman, glodde lite på True Blood. Mina vänner langar utgång och jag går hem. Orkade inte dra ut ikväll ^^ torrboll.

BTW : Jag har skaffat Instagram som alla andra. Inte särskilt rolig instagram, men följ den ändå om du vill vara social osvosv. 
Heter Avarquare som vanligt ;)

World CollapseFick post från Pelle, letade efter Unpure skivor så han skickade en signerad [World Collapse]+ lite Watain och Unpure prylar. Fett nice att komma hem till det från semestern. :>  Nu ska här lyssnas!! 
...Fan vad jag älskar skivor, bästa i livet.I'll keep singing this song inside my head.


Mot Östersund nu då ^^ = åka bil i typ nio timmar = har mkt musik med mig = men andå allmänt jobbigt = skönt att komma fram sen = träffa släkten = Long time no see<3
The Ghost Inside – Engine 45

Now will it matter after I'm gone?


Nu kommer Parisbilder som jag skulle lagt upp i April. Alltid lika seg. 
Åkte alltså i April med mina tre fina brudar; Alice , Jessica och Yvonnis. <3

Jessica och Eiffeltornet, taget med min kassa mobilkamera.


Kyrka i Paris, den såg skitliten ut från utsidan för den var inklämd mitt bland massa hus, men när man kom in var den skitstor. *_*


Paris by night.


YWON och eiffeltornet.


Jessica vid Eiffeltornet på natten och Eiffeltornet från andra hållet på dagen.


Ena sidan av Notre Dame. 


Coolt hus bredvid Sacre Coeur. 


Sacre Coeur (vit kyrka som syns från skitlångt avstånd för den typ lyser i solen högt upp på en huuge kulle. (Som vi gick uppför, pain). Fast eftersom Paris är en skitig stad så var det helt svart i kanterna på kyrkan på nära håll - jag tyckte det såg coolt ut. 


Park Luxembourg 


Ngt coolt hus nära Eiffeltornet.


Glada tjejer vid Notre Dame ^^ jag har snyggast min också.


Notre Dame <3 


Typ så lycklig blir man av snygga byggnader.


Kyrkan igen - den som var liten på utsidan och stor på insidan. (jag har ingen jävla ordning på bilderna)


Louvren


Palatsliknande byggnad vid Eiffeltornet.


Blommor vid Notre Dame, Alice och jag.


Le Zenith i Paris och koreanerna som rest långt för att uppträda där. 


Sungmin, Leeteuk, Donghae, Yesung, Siwon, Eunhyuk, Kyuhyun, Shindong, Ryeowook


Intressant omväxling mot metalkonserter. Det här var min första pop konsert och de här killarna höll igång i fyra timmar i sträck och lite till. (!!) Det kändes som typ en timme och vi stod upp hela tiden <- då förstår ni att de lyckades hålla en road hela tiden. De hade dans, soloframträdanden, teater (vi skrattade så vi fick ont i kinderna), gruppframträdanden, ett gästframträdande av två tjejer som var fett nervösa, de hade ALLT, och det var coolt, roligt och helt jävla galet. Det var folk från hela världen där, vissa hade sina flaggor med sig och killarna bad alla hålla upp sina flaggor, alltså det var typ som att se en flaggkarta. Galet mäktigt, man fattar varför de började darra lite  - killarna på scenen. De gick en runda genom publiken också så vi fick skaka hand med dom. Jag hade aldrig trott att en popkonsert kunde vara såhär mäktig, jag fick äta upp den tanken som fan i alla fall. Glömmer aldrig den kvällen. /metal tjej som vidgat sina vyer och inte ångrar det.


Eunhyuks snygga move.


Biljett + liten lapp några franska tjejer gav typ alla utanför konserten, de hade gjort den själva.
"Saranghee yo Super Junior." Står det typ.


Notre Dame häng.


Massor med E.L.F med deras välkända blåa lightsticks.


Kolla kartan noga. Kul att vi ritade ut exakt vart vi skulle gå också. 


Nedanför Eiffeltornet. 


Bro med massa lås.


Kinamat funkar överallt. <3 
Kul grej att jag förstod bättre vad kineserna sade när de skulle beskriva vägen för oss än jag förstår fransmännens engelska. Och eftersom jag bara kan några enstaka ord kinesiska så förstår ni hur kassa fransmännen är.

l'enfant sauvage

 


Ibland när folk inte fattar ett skit och inte försöker fatta heller så får man lust att skrika åt dem tills de fattar eller i alla fall förstår att de inte fattar. Men det enda det kommer ge mig är ont i huvudet och halsen, så jag vänder ryggen till istället. Men ibland blir jag så otroligt less på att alltid vända andra kinden till, önskar att man hade modet att ta en strid i alla fall en gång. Även om det inte ger något så är det nog bättre att ventilera än att bara trycka in allt inom sig tills man spricker.
Idioter och falska skitsnackare kan man vara utan. Allt det där hör till lågstadiet, men vissa har ju inte lämnat det stadiet ännu.  

Anyway... I helgen ska jag hälsa på släkten i Östersund, och helgen efter det drar jag till Hunnebo med Julia för att hälsa på Fredrika ^^ hoppas det är sommar på något av ställena. Packar, chillar och lyssnar på lite random musik efter att ha härjat runt halva dagen med mamma. Sliten.

A Black Age Of FireFöljde med Julia till Erikslund för att handla lite kuddar och grejer till henne.
Hittade äntligen en snygg bordslampa efter att ha velat ha en ny sedan 2009. 
Köpte den snabbt som fan, impulsköp som jag är fett nöjd med, passar perfekt i mitt rum.

179:- på Chili
Finns i flera färger ^^

Power Meet 2012


Åt mat på grekiska, det var svingott men som vanligt glömmer man helt att ta kort på maten XD
Kvavt och väldigt varmt också, därav snygga blankheten man visar.


Förfest hos Ekman, skitkul, mkt bilar utanför balkongen och skitmkt folk, så man kan spela musiken hur högt man vill för ingen hör något anyway tack vare högljudda raggare. 


Tror det här här vi sjunger på Bohemian Rapsody, Jag, Julia och Calle har dirigenthänder och supportade main vocal Fredrik som inte syns i bild.... epic XD 


balkonghäng med avgaser och bränt gummi.

<3


Något som du aldrig kan förståGanska nära på att ge upp matten nu. Gjorde ett omprov för att jag inte klarade första provet, fem mer rätt nu än förra gången men ändå IG. Jag får brainfreeze, jävla matte!! Jag kanske bara ska ägna mig åt språk i fortsättningen...

Glömt att uppdatera om typ allt ser jag, ingen blogglust XD har varit i sthlm och sett Dropkick och myst med Liebe Fredrika i sthlm över en natt. Sen blev jag sjuk och sen blev det bio, filmhäng och senast var jag ut och hängde i solen med Jennie och hennes sötaste kisse. 
Den här helgen är det Power Meet här i Västerås. Säg till om ni ska hit ;D jag surar för att jag inte är på Getaway rock och ska vara ensam hemma och titta på bilar och fulla raggare och äta ute med mina vänner. 

Ha en fortsatt bra sommar även om den är galet weird. Oo

...It's the end of the world.

RSS 2.0