The sickness


Heey ! Varit sjuk sen i tisdags kväll och still is. Har inte varit såhär sjuk på evigheter. Mamma satsar tusen spänn på influensa. Jag skiter i vad det är, bara jag kan få bli frisk snart. Har bara fått i mig lite fil sen tisdags. 
Så det är därför jag varit kass med att svara på era kommentarer osv. Är så förvirrad nu att jag säkert inte kommer svara på dem nu heller, känns som hjärna är på viloläge. Sorry ;)

Har haft skitkonstiga drömmar de stunderna jag lyckats sova, eller de stunder då jag får någon liten stund då hjärnan stänger av sig själv och börjar yra av feber eller något. Drömmarna har varit lite som bilderna jag brukar lägga upp <- jag tittar för mkt på såna bilder - kanske därför jag drömmer om sånt jämt. 
Men när man har feber så blir allt så mycket intensivare, och till och med ett vattenglas kan bli läskigt. 

Jag hatar att ha feber...
Apropå vattenglas så välte min katt mitt nattduksbord precis när jag lyckats somna. Han var ute efter mitt vatten. Han flög genom luften in slow motion som ur the matrix eller något, och han landade i en hög av kläder medan bordet rullade runt på golvet med allt som stod där. heh.heh.heh. ><'
Nu ska jag titta på exorcist filmer :D

Comments
Postat av: sanna

sv: ja babe, jag är här på måndag! bli frisk!

2012-02-24 @ 16:26:26
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Postat av: Mörketid

Lenge siden sist! Har bare glemt av alt med min egen og andres blogger i det siste, haha. Utrolig kult bilde, forresten! Godt at du har blitt nesten frisk igjen, influensa og sånne vinterforkjølelser er utrolig kjipt og varer jo i en evighet..

2012-02-26 @ 21:10:33
URL: http://www.morketid.org

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0