Bad Habit

 
 

"I have this problem where I isolate myself from civilization,
and then get upset because I feel lonely."
 
Btw:

Jag är en svartsjuk människa. Det påverkar ens mentala hälsa mycket mer än man kan tro, vilken de flesta nog vet eftersom typ alla blir svartsjuka någon gång.
Nu snackar jag inte svartsjuka som i "den personen har snyggare face, hår, liv, something something.", utan för mig är det är mer svartsjuka som i "shit min kompis har kompisar han/hon gillar mer än mig!! III'M SOOO ALOOONE JAG BORDE DÖ!". <- typ så. Jag har vänner, men jag övertygar mig själv hela tiden att det är över eller att en fight hänt fast inget hänt. 
"Shit vi har inte hörts av på evigheter, vårat gäng har inte hängt men... de där två har ju hängt utan mig! jag måste vara utstött!! Har jag gjort eller sagt något fel!?" osvosv.
Varannan timme <- ca.. kommer alla tankar och jag studerar allt folk säger och skriver till mig och till varandra för att se vilken rank jag har hos den personen. Om jag fortfarande är med i dens närmaste krets, om jag fortfarande betyder något. Det här går jag igenom varje dag, och har gjort det så länge jag kan minnas (ca 6-års gruppen). Systematiskt mobbar jag mig själv för att jag inte ska tro att jag är en bra vän eller något sådant dumt.
Det blir värre för varje gång jag förlorar en vän, det är det värsta jag vet. 

Antar att jag är en attention whore som vill ha bekräftelse från mina vänner hela tiden. (Kring folk jag inte känner är jag tvärtom - vill inte ha uppmärksamhet alls). 
Det är svårt att vara glad när ens vänner har såna där perfekta vänner man ska försöka att inte bli svartsjuk på. Man ser att den är rolig, glad, social, snygg, allmänt perfekt, och så kommer en själv och undrar varför man inte lyckas vara den vännen. Hah, kul liv jag har som bara har ångest över mina vänner hela tiden.
 
(Måste tillägga att jag inte har sådan som är otrevlig mot mina vänners vänner för att jag vill ha dem för mig själv, jag är svartsjuk men håller det inom mig och mina vänners vänner är mina vänner...)

Någon mer som har detta frustrerande hjärnfel? 

I get paranoid sometimes. and i'm convinced that everyone hates me.

Comments
Postat av: Villfaren

Haha, same shit here.

Svar: Hahah, jobbigt läge ju! ;'D
Avarquare

2012-12-03 @ 22:01:26
URL: http://villfaren.morbid.no
Postat av: Sofia

Ah! Känner igen mig precis. Jag tänker sådär hela tiden också. Värst blir det nästan om jag hör av mig till en kompis som säger att denne inte har tid att ses för att den är med någon annan - som att det vore en omöjlighet att vi ses allihop liksom?
Våra hjärnor arbetar för mycket antar jag.

Svar: ÅÅÅH , den är jobbig! Man känner sig helt nere efter såna moments ju! :D hahaha antar att dom gör det, be dom sluta arbeta så jävligt.
Avarquare

2012-12-04 @ 08:14:15
URL: http://elekktrobitch.wordpress.com
Postat av: Bex

Har precis samma problem!! Sjukt jobbigt!

Svar: Skönt att veta att jag inte är ensam om det ! ;'D
Avarquare

2012-12-04 @ 11:10:06
URL: http://rebeccabendrenphotography.blogg.se
Postat av: Julia

Du är iaf en av mina bästa<3

Svar: Aww <3 Och du är min !!<3
Avarquare

2012-12-05 @ 18:25:45
URL: http://itsdare.blogg.se
Postat av: Pernilla

Vännen då :) Du som är så underbar!!! :D:D En av dem få jag har som jag känt så länge! ^^ <3Du är en underbar vän och fantastisk människa :)

Svar: Åh TACK<3 Du är finast underbara Pernilla !! :* <33
Avarquare

2013-01-14 @ 18:43:33
URL: http://lifeasiknowit-peerniee.blogspot.se/

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0