Coram Satanae

 


Älskade Julia <3

 
 
Dålig på att uppdatera. hängt med vänner, varit galet sjuk i en vecka och sedan hängt med vänner och letat julklappar ^^! Snart julafton, och sedan nytt år och sedan hoppas vi på att 2013 släpar med sig feta framgångar istället för att sätta krokben för mig som 2012 gjort. Yeah.

Twins of Evil

 
Konserten var awesome i onsdags. Manson var grym, Zombie var episk. Enda som sög var vädret. Seriöst jävla kasst väder att ta sig till en konsert i. Kom i alla fall fram precis innan Manson skulle börja, så är nöjd. Hahah min häxlook som uppstod efter att vinden kastat alla kläder över mitt face. Insåg att det var skönaste sättet att ta sig fram, för ansiktet slapp all jävla snö. :> 


Jag beter mig konstigt <- värmer fötterna på brasan som inte är en brasa. Och Fredrika är allmänt snygg.

Skotta fick vi göra också för att komma ut.Manson

Rob Zombie !!


Yes Rob vandrade längs hela front row på kravallstaketet, så vi fick hålla hans coola, musikaliska händer och armar. :> !! 
 

 
Efterfest på slakthuset. 

Jag och Fredrika gick förbi ett slakteri, utan att jag tänkte på att det var det. 
Jag *stirrar på byggnaden*: "OMG FREDRIKA, det luktar Lussebullar!! ... Eller slaktad kalv!!" <- inser sedan att det är ett slakteri och fattar att det var andra alternativet som stämde in på det jag kände lukten av. Duktig på att känna skillnaden på lukter. Oo

 

Bad Habit

 
 

"I have this problem where I isolate myself from civilization,
and then get upset because I feel lonely."
 
Btw:

Jag är en svartsjuk människa. Det påverkar ens mentala hälsa mycket mer än man kan tro, vilken de flesta nog vet eftersom typ alla blir svartsjuka någon gång.
Nu snackar jag inte svartsjuka som i "den personen har snyggare face, hår, liv, something something.", utan för mig är det är mer svartsjuka som i "shit min kompis har kompisar han/hon gillar mer än mig!! III'M SOOO ALOOONE JAG BORDE DÖ!". <- typ så. Jag har vänner, men jag övertygar mig själv hela tiden att det är över eller att en fight hänt fast inget hänt. 
"Shit vi har inte hörts av på evigheter, vårat gäng har inte hängt men... de där två har ju hängt utan mig! jag måste vara utstött!! Har jag gjort eller sagt något fel!?" osvosv.
Varannan timme <- ca.. kommer alla tankar och jag studerar allt folk säger och skriver till mig och till varandra för att se vilken rank jag har hos den personen. Om jag fortfarande är med i dens närmaste krets, om jag fortfarande betyder något. Det här går jag igenom varje dag, och har gjort det så länge jag kan minnas (ca 6-års gruppen). Systematiskt mobbar jag mig själv för att jag inte ska tro att jag är en bra vän eller något sådant dumt.
Det blir värre för varje gång jag förlorar en vän, det är det värsta jag vet. 

Antar att jag är en attention whore som vill ha bekräftelse från mina vänner hela tiden. (Kring folk jag inte känner är jag tvärtom - vill inte ha uppmärksamhet alls). 
Det är svårt att vara glad när ens vänner har såna där perfekta vänner man ska försöka att inte bli svartsjuk på. Man ser att den är rolig, glad, social, snygg, allmänt perfekt, och så kommer en själv och undrar varför man inte lyckas vara den vännen. Hah, kul liv jag har som bara har ångest över mina vänner hela tiden.
 
(Måste tillägga att jag inte har sådan som är otrevlig mot mina vänners vänner för att jag vill ha dem för mig själv, jag är svartsjuk men håller det inom mig och mina vänners vänner är mina vänner...)

Någon mer som har detta frustrerande hjärnfel? 

I get paranoid sometimes. and i'm convinced that everyone hates me.

RSS 2.0