Of mist and midnight skiesHemma från Frankrike nu. Har haft det sjukt bra ^^ 
Nu är jag trött och har ont i ben och fötter och kropp i övrigt. Vill bara sova bort veckan och se på gamla bilder och minnen från en minnesvärd helg. Alltså , vissa saker som hände kommer aldrig glömmas, bland det bästa som hänt mig. 

Paris är:
1. Skitigt som satans kalsonger.
2. Fullt med äckliga killar som busvisslar och ställer sig och synar en uppifrån och ner, står i gäng och skriker lismande grejer till en. Och det händer överallt, från du går ut från hotellet på morgonen till du går och lägger dig. Man undrar om de sett en tjej innan?
3. Fullt med illaluktande och tjock luft som knappt går att andas. Droppar svart vatten om en när man tvättar sig - vilket man får göra så ofta att huden blir helt torr. 
4. Moment som beskriver fransmännens engelska: *kvinna kommer fram till Alice och säger typ schgkgla seeubub sabaa?* Alice: English please? *ler* Hon: Nó! och sätter upp en fransk hand och vänder och går, skitförbannad.
5. Fullt med fina asiater som var mycket lättare att prata med och förstå än fransmännen. Tips: prata inte med franska folket, prata med asiaterna. 
6. Det fanns några franska som faktiskt ansträngde sig och pratade engelska så gott de kunde och ville vara till lags. All cred till de tre personerna.
7. fullt med överdrivet snygga byggnader som man bara vill krama sönder och får en att glömma föregående punkter. HUR jävla snygga som helst! Notre damme people <3 Alla byggnader och sevärdheter vi såg var så vackra att jag dog. Mycket snygg park - luxembourg, mkt snygga kyrkor på vägen dit, mkt snygg Sacre cour eller vad den heter. Louvren... Eiffeltornet med byggnaden som låg bredvid... kommer inte ihåg vad den heter men den var snygg... jag är fett impad av deras snygga stad om man bortser från de föregående punkterna. Mrrmrr<3

Södra frankrike är vackert och lätt att andas i och lätt att tycka om. Men Paris är förutom sjukt sjukt snygga byggnader och en grym konserthall med en grym konsert inte mycket att hurra för.
Måste dock säga igen att : Vill ni se grymt snygga och coola byggnader med snygga gator och växter runt så är det värt att åka dit ^^ 


Comments
Postat av: Mörketid

Høres ut som om du har hatt en fantastisk tur! Håper jeg også får muligheten til å besøke Paris en gang. :)

2012-04-10 @ 01:47:44
URL: http://www.morketid.org
Postat av: T R O L L K V I N N A || Linnéa JohanssonT

Ooooh, jag vill också till paris! Då jag var i Nice så var det också fullt med killar/gubbar som äcklde sig mot en, peka finger och se jätte glad ut så får du arga fransoser efter dig, mwigihi ;)

2012-04-10 @ 10:26:33
URL: http://trollkvinna.blogg.se/
Postat av: Adirf

Anledningen till att kvinnan inte ville/kunde prata engelska kan ju beror på att de "hundraårskriget" mellan england och frankrike. De lär väl inte ut engelska i alla franska grundskola heller.Men snacka om att vara trångsynt i sånna fall.

2012-04-10 @ 18:08:28
Postat av: Mörketid

SV: Ja, den anbefales! Veldig fascinerende film. :) Så bra at turen ble vellykket! Dumt med været, selvfølgelig, men tipper Paris var vakker nok i kaldt vær. :)

2012-04-10 @ 18:41:47
URL: http://www.morketid.org
Postat av: T R O L L K V I N N A || Linnéa JohanssonT

SV; Hihih, det gör jag med! :DMen lätt, herregud så fransoserna är slemmiga, man blir ju lite rädd XD

2012-04-10 @ 18:54:33
URL: http://trollkvinna.blogg.se/
Postat av: sanna

Haha, det är så skabbigt det där med fransmännen och engelska. Verkar iaf ha varit lite legendariskt ;) ser fram emot mer bilder!

2012-04-10 @ 22:22:51
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Fan vad fin stad det verkar vara ändå, förutom de negativa punkterna då!sv: tack så mycket och detsamma snygging!

2012-04-10 @ 22:31:44
URL: http://linneaburman.blogspot.com
Postat av: enita

haha,ursh då vet man att man ska nog hålla sig ifrån fransmän om man vill slippa snuskigaäckligamän,( som om det inte finns nog av sånna i sverige med xd )

2012-04-11 @ 07:02:20
URL: http://reddressedwoman.blogg.se/
Postat av: Sazzy

Har alltid velat åka till Paris. :P Även om det inte låter så fancy så lär jag ju göra det ändå haha!

2012-04-12 @ 11:49:52
URL: http://bullshitbysazzy.blogg.se/

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0