Walpurgisnacht


Valborg idag/ikväll då, hoppas ni har fina planer och får en mörk, varm, regnfri, brinnande kväll.

Din fria vilja finns inte

Stack hem till Adam med mina fina vänner och åt Asiatiskt ^^ Sedan fick jag ett sms från Fredrika där hon sade att hon hade en plan. "Kan jag komma till dig typ .. nu?! :D" <- JA VAFAN! Så strax innan tio var hon i Västerås och kom hem till Adam och chillade. Min fina surprisebrud :))
Sedan ut på Pitchers. Vi kom fram till att Fredrika skriv fort som faan på mobilen, och ovan ser ni alla försök till att skriva lika fort som henne som jag och Adam gjorde. 
Nedre bilden har vi min och Fredrikas natt lektyr, Humanism <3
Christer Sturemark är mammas idol och jag är beredd att hålla med.

Idag blev det vampyrer innan Fredrika gled hem till Örebro igen. Fin helg.

Oh here she comes ...

Fick obeskrivligt sug efter att lyssna på Zavod idag...
...för att det talades om dem på facean. 
Idag blir Zavodish.

Zavod – Into the nightBilder som retar mina ögon till tusen. Kan inte vänta på att få hem detta underbara paket.
Och jag lackar verkligen på folk som inte verkar fatta grejen: Watain har skrivit på sin hemsida att det kan ta lite tid för att de är på USA turné osv, och ändå skriver massa folk på knacking engelska typ: varför har den inte kommit äään? <- vänta vafan. Hatar när folk ska spamma om deras jävla otålighet. Den kommer när den kommer. De har till och med satt releasedatum den 28 <- har jag för mig. Inte än iaf. Och folk är ändå pussys.
Yes, would you like some cheese with that wine?

Ikväll ska jag på bio ^^

Total Funeral


Dreglat över dessa i en vecka nu. Smärtsamt dyra, smärtsamt slutsålda. 
Och smärtsamt snygga.


Apropå slutsålda grejer. Watain linnet jag dött över - total funeral linnet - ... slutsålt. Död. Total Funeral.


En illusion dit vansinnet fört digMichaela var hungrig, fick smörgås. Nomnom.Julias klänning är så snyyyygg ! *peta* Önskar jag hade förmågan att bära upp sånt XD
Yees. En mkt bra lördag med Julia och Michaela, hängde hos Julia och dansade sedan sönder oss på BMB. :) <3
Ska finnas bilder på alla tre, men hittar dom inte XD damn. 


It hurts after it shattersIkväll drar jag hem till Julia ^^ ryktas om dansgolvet, men får se om mina pengar räcker till det. 
Ska få jobba lite i veckan iaf :) najs med cash.

I never ever believed in me


Nu har jag nyss tittat på Skönhetsbubblan på Svt. Mkt intressant, får en att tänka i andra banor. Handlar om plastikoperationer. Ärligt talat - jag har en och en annan gång tänkt tanken att man kunde göra något litet pyttelitet ingrepp, bara för att vara nöjd med sig själv. Inte övervägt seriöst, utan bara att tanken ploppat upp.
(Eeh inte för att man skulle ha råd, sjuka priser)...
Men efter mkt smarta människor sagt sitt på detta program undrar jag varför jag ens tänkt tanken. :)

Ingen är 100% nöjd med sitt utseende, men utsidan är på ett sätt insidan, en del av dig och inget man bör ändra. Jag borde njuta av att vara ung medan jag är det istället för att vara nojig över små skavanker.
Det är sorgligt när man ser hur många som kämpar så hårt för att få det perfekta utseendet, men egentligen bara mår skit av det och aldrig blir nöjda. Det känns som en ändlös cirkel, som om de fastnat i något de inte vill vara i. (Nu ska ingen tro att jag kritiserar folk som opererat sig, allt är fortfarande upp till var och en. Bara säger vad jag kände när jag såg programmet. ^^)

Ja, jag känner en viss sorg när jag ser detta... men gillar de smarta kvinnor som säger rätt saker då och då :)
Det finns här: [Skönhetsbubblan]

Reasons to live
Vart i Sthlm tisdag och onsdag. Åkte för att vara modell åt Alice på hennes slutprov på hennes sminkutbildning. Hon var såå duktig ^^ hihi satt från 10 till 2 med tre olika makeuper. Sedan drog vi och åt Sushi<3 
Saknar redan <3 

Förföljd av saker som inte finns


Söndagen: Bio med Julia och Ekman, sedan high tech smörgåsar hos Ekman. Överdrivet gott.
Idag ska jag och Julia till Erikslund och handla loss med presentkort osvosv ^^ <3

Walk among the weak by nightPlatta hår hos Julia och dansa fula danser i slow motion i väntan på Jennie innan lördagens brudfest. ^^ 


Kära gamla bmb, long time no see. men dags att dansa igen ^^

Brudar<3

Fler bilder hos Julia ^^ det är hennes bilder också btw.

Detta vatten av besatthet blir min grav

Drog på stan med Julia <3 Ikväll blir det brudfest och öl med en hög finfina tjejer  :)) <3
Min katt har allt med saken att göra X) <- erkänner, jag orkade inte lägga in några bilder från mobilen. Får lägga upp lite sen. :D

I väntan på det oundvikliga

Bilder av tomhet, och av allt det som gått förlorat

At the crossroad of life and death


Giannina och jag, med Jessicas snygga hatt :3 


Jessica på Bankiren.


Ante i Jessicas snygga hatt. ^^ 

Var på överdrivet bra humör igår från jag vaknade till jag gick och lade mig. Kul att få känna mig så för en gångs skull. Hängde med lite fint folk i Antes replokal och sedan drog vi på en spelning på bankiren och träffade folk. :) mystorsdag<3

Drömde om massa giftiga ormar inatt som omringade mig i skogen, låg under stenar och mossa och hängde i träden. Alla bet mig. Skitjobbig dröm. BTW liksom :)

Blinded soul, vomit faith

"The shipping of "Opus Diaboli" DVD pre-orders

has now started and a trailer is available at www.wolfwear.net."Ganska jävla taggad. Borde alltså få den på posten alldeles ... alldeles strax.... :3

삐리빠빠


[Kan ju langa lite fler bilder från Paris i väntan på mer action i mitt liv. Ska iaf på bio ikväll :))]
En typiskt fransk frukost vid Notre Dame.
OCh chokladen var jätte söt, men really needed den värmen. Trevligt folk på restaurangen också med gratis WiFi! hähääää. Ringen ni ser på mitt finger fick jag av Julia, köpt i Thailand :3
I went: "Men fransmän och deras jävla bröd !!!" <- alla bara äter bröd hela tiden.


Där till höger låg restaurangen vi åt frukost på, och så ser man snygga feta bästa Notre Dame i bakgrunden. Och Alice står där också och väntar på mig. Jessi och Yvonnis bakom henne :)

Ni får vänta på bättre bilderna från kameran Alice håller i på bilden. Vi fick finfina bilder för alla turades om att fota hela tiden :)) Snygg park btw - Luxembourg tror jag det var. ^^

Til avgrunns må det bæreTänk om man för en gångs skull kunde få vinna något?

Of mist and midnight skiesHemma från Frankrike nu. Har haft det sjukt bra ^^ 
Nu är jag trött och har ont i ben och fötter och kropp i övrigt. Vill bara sova bort veckan och se på gamla bilder och minnen från en minnesvärd helg. Alltså , vissa saker som hände kommer aldrig glömmas, bland det bästa som hänt mig. 

Paris är:
1. Skitigt som satans kalsonger.
2. Fullt med äckliga killar som busvisslar och ställer sig och synar en uppifrån och ner, står i gäng och skriker lismande grejer till en. Och det händer överallt, från du går ut från hotellet på morgonen till du går och lägger dig. Man undrar om de sett en tjej innan?
3. Fullt med illaluktande och tjock luft som knappt går att andas. Droppar svart vatten om en när man tvättar sig - vilket man får göra så ofta att huden blir helt torr. 
4. Moment som beskriver fransmännens engelska: *kvinna kommer fram till Alice och säger typ schgkgla seeubub sabaa?* Alice: English please? *ler* Hon: Nó! och sätter upp en fransk hand och vänder och går, skitförbannad.
5. Fullt med fina asiater som var mycket lättare att prata med och förstå än fransmännen. Tips: prata inte med franska folket, prata med asiaterna. 
6. Det fanns några franska som faktiskt ansträngde sig och pratade engelska så gott de kunde och ville vara till lags. All cred till de tre personerna.
7. fullt med överdrivet snygga byggnader som man bara vill krama sönder och får en att glömma föregående punkter. HUR jävla snygga som helst! Notre damme people <3 Alla byggnader och sevärdheter vi såg var så vackra att jag dog. Mycket snygg park - luxembourg, mkt snygga kyrkor på vägen dit, mkt snygg Sacre cour eller vad den heter. Louvren... Eiffeltornet med byggnaden som låg bredvid... kommer inte ihåg vad den heter men den var snygg... jag är fett impad av deras snygga stad om man bortser från de föregående punkterna. Mrrmrr<3

Södra frankrike är vackert och lätt att andas i och lätt att tycka om. Men Paris är förutom sjukt sjukt snygga byggnader och en grym konserthall med en grym konsert inte mycket att hurra för.
Måste dock säga igen att : Vill ni se grymt snygga och coola byggnader med snygga gator och växter runt så är det värt att åka dit ^^ 


Röda droppar mot frusen jord


Killen som nyst mig i ansiktet fem gånger på två dagar. Damn you. <3


Packar inför Paris. Issue: hur klär man sig i en stad som Paris? 
Well, bandtishor och hoodies måste iaf med, utöver det har jag ingen aning. ;@

Och varför blir jag alltid så överdrivet trött dagen innan jag ska åka någonstans?

Portrait of the Dead Countess


Fredrikas bild, foto: Elin Wiewegg
Nu har mein liebling en blogg igen! Klicka in och var social -> http://bettertoreigninhell.wordpress.com

A World Below

Fredrika lade upp lite bilder från fredagen, måste ju dela med mig ^^ 

Blir så livsfarlig när jag kör bil med fredrika till bra musik O_o Brukar alltid sitta och ragea till hur bra låtarna är som vi lyssnar på. Men av ngn mystisk anledning skrattade och skrek jag random saker och pladdrade på random språk. Vi asgarvade oss upp i parkeringshuset också, vi tyckte det var kul att vi åkte runt runt i fem minuter till pepp musik... sedan när man skulle ner och vi taggade för att få cirkla runt runt igen så var vi nere efter bara en sväng. FAIL! Skrattade sönder iaf... cpryck. Det är något fel på oss.


Köpte mat, Jag körde en bit och synade sedan Fredrika som såg tomhänt ut, så vrålade till henne:
"VAR FAN ÄR VÅR MAT!??!!" Hon flinar stort och kvittrar: "Jag sitter på den." Jag bara stirrade på henne.
Kände mig lite hysterisk, något är bra jävla fel...

På stan på lördagen gick vi och pratade om något, vet inte vad. Men Fredrika frågar lite trevligt, glatt, samtalar liksom lyckligt med mig: "Vill du vara fri Karin?" <- seriös fråga.
Jag: "Nej, jag är ganska hungrig." <- skitkall. hahah XD vad är det för fel på mig?


Jag satte han till vänster på att bevaka Fredrika under natten. Hon tyckte det var lite läskigt.

Fredrika var ovanligt lång och brun när jag träffade henne. Hon blev inte bara brun i Australien, hon blev lång också. Eller så är det jag som krymt.

Rebirth of Leviathan. Eller alltså jag med mitt Leviathan face. Typ. Mamma har hängt den i hallen för hon tyckte den var fin XDD går aldrig att måla läskiga saker och skrämma mina föräldrar. första demonen var en chihiauha enligt dom, och den här var 'fin' och platsade i hallen. Jaha?

Fredrikas födelsedagspresent från mig. BAAL! :) demonish. Hon var lite brunare nu än hon var i mitt huvud när jag ritade henne som demon. hmhmh. Och dom blir fan inte bra på bild mina målningar ><' kanske för att silverfärgen lyser upp mer än all annan färg XDSometimes ...


Fick fina presenter av Julia när hon kom hem från Thailand. <3
(det på bilden plus en liten "plånbok" - timing för min gick nyss sönder.)

Har haft det sjukt nice hela helgen, häng med Liebe, sedan bastukväll med en hög med underbara människor och sedan Pitchers för att träffa ännu fler fint folk. Yes en mkt bra helg. <3

RSS 2.0