Impressed with fresh bloodlust

Lyssnar just nu på Cradle of filth - Doberman Pharaoh
Liksom många andra så är Cradle ett av mina första favoritband. Fick sån där nostalgi stund och satte på Damnation and a Day albumet, så sjukt mysigt. Poesi är vad Dani filth skriver, shit vad den mannen är kung, kommer alltid tycka det även om de är ett sämre band nu efter Damnation and a Day och Nymphetamine albumen... Det är mörkt, ondskefullt, vackert, gotiskt, snyggt, antichrist, vampyriskt och mys och allt. Jag älskar det. <3

Thenceforth the heavens deafened
As if great beasts
Were unleashed to feast on man
And with carrion span
Michael was weaponed
To descend with scorn
A dark reform
Through Pi-Ramses
Skinning mine and Her firstborn

Thus suspiria passed each sacred mark
Of Yahveh, bleeding in the dark
With nauseous dawn, a cry, forlorn
Unified from plazas deep
The prophet's curse
Far worse had worked
To wrest the war in me from sleepGe mig en snabb flykt härifrånNu då?

Untrust usIdag ska jag träffa Julia och shoppa i stooora nyyyyaa gallerian ute på Erikslund. :)))

Dagens låtar är massa gammalt från min i love brittish music period. Tittade lite på Skins så det dök upp i mitt huvud igen... just nu : Crystal Castles – Untrust us

What's a girl to do?Drar snart ner på stan för att träffa lite folk och lyxa oss med att äta ute.
Får se vart vi tar vägen sen ^^ <3
Ha en awesome fredag snygga freaks.
Lämnar er med en mysig låt som inte är metal faktiskt.

Sweet Illness Of Mine


Köpte lite höstsmink från Isadora, puder och (bilden->) läppstiftet + läppglans, och ögonskuggan. 
Kan påpeka att läppstift och läppglans är något rödare i verkligheten. Fast tar man mkt läppglans så blir det lite mer lila. :)

Silvernagellack<3

Drog alltså på stan med Ekman och sjuk Matte, haha kul för Ekman att vara med två sjuklingar. De åt mat och sen stack vi hem till Ekman och tittade på film.
När jag skulle dra hem så sprang jag på Charlotte och gled runt på stan med henne en stund. Mkt trevligt ^^
Så ligger jag till med att vara hemma och kurera mig, duktigt.

Nästa GryningIbland saknar jag min hårfärg, men jag trivs jävligt bra i svart- lilarött är för mycket jobb.
Den mystiska aktivieten på bilden är alltså pilkastning - med magnetpilar och de sitter på mitt halsband.
The evil Theresa did it XD


Nu har jag varit förkyld i två veckor, har legat helt sömnlös i två nätter, första natten pga feber och den här natten pga ont i öronen och halsen. Brukar normalt somna framåt tre när jag är sjuk, men nu somnade jag inte alls.
Vill inte vara hemma dock, så jag kikar ut med jämna mellanrum, säkert det som gör att jag aldrig blir frisk. Ska iväg och hänga med Ekman imorgon. :)

Btw - Snart är det helg :D Man kan ju försöka peppa sig lite.

Needs


De två i mitten = <3
Jag är typ sjukt sugen på nya Black Milk leggings, har redan ett par som heter "Sheer spartans", och jag fullkomligt hatar och älskar Black Milk för att de har så sjukt sjukt snygga grejer, men det är så dyyrt! 
Dock måste jag säga att mina leggings från Black Milk är det bästa köp jag gjort, sitter skitbra, skitbra kvalité och det gick fort att få dem. Har typ 20+ par som jag vill ha just nu! Mrrmrrr


Hello Spaceboy
Har inte träffat Dani på evigheter, måste bara säga att jag saknar henne. <3

Helgen var awesome, var såååå close att träffa Dani men blev inte så, drog ut och gled runt på kulturnatten, träffade Konstantin och Tomas också! Mkt fun! 
Missade precis Mattes och Antons spelningar på grund av diverse anledningar. Men vi hörde sista tonerna ut genom byggnaden, och så stod vi utanför och väntade på alla och frös massa. Sen iväg till Pitchers och frysa lite till på uteserveringen, men det var mäkta trevligt.
Inte så bra för min sjuka att vara ute och härja dock, fail by me.

I've felt the wounds of our raceTo serve and to obey
Here is your tragic destiny
Your only choice is the name of your Lord and Everything
Your illusion of madness and liberty
Sealed your eternal enslavement
Slaves to your race

We are the Sun
We are the dead stars
We are the night sky
We are the New Obscurantis Order

New Obscurantis Order

New Obscurantis OrderHar en Anorexia Nervosa period igen, favoritbandet typ när jag var yngre. Shit insåg nu att 2006 är fan skitlängesen! Och då var ändå den här låten fem år gammal... Jag börjar bli gammal :( 

Iaf så prackade jag på Fredrika dem, hon gillare som ni ser. Kolla ni med och få stånd.
[R.I.P - "B" Nattdal]Jag känner mig som en levande katastrof
i ständig väntan
Ständig väntan på att explosivartat
expandera från ett allt till en intighet

De bevuxna vidder som omger mig
känns tomma och kala
stöpta ur berggrundens
omfattande kyla

Så tomma och kalla i sitt evigt
expanderande tomrum
Likt hålet jag bär inom mig
i ständig väntan på att slutligen imploderaDenna låt på repeat all day. Hade den på innan jag såg på Annelys blogg att han var död, och låten passar resten av dagen ännu mer. Mannen har gett mig så mycket inspiration och stunder av sentimental konstig lycka som bara musik med djup kan framkalla. Tack för det B och Vila i frid!<3


The dance of the pagan slaves
Det blev utgång i helgen btw, hade mycket trevligt trots att vi fick gå in på Pluto istället för vårat kära BMB! :( 
Aja, med bra sällskap blir kvällen bra anyway ;) <3
Julias bilder såklart ;)<3
Samma storlek, helt olika storlek ändå? Mina ser huuuge ut i jämförelse med Julias, de har lite större klack plus nitar, sedan är de lite biffigare där fram också. Men dom är nice. men ni ser skärsåren min ena skos insida har fått? Det var innan jag kom på att jag inte kan gå med fötterna för nära varandra, nitarna sticker ju ut en bit och cuttar i insidan på andra foten XD hahah sprang också in i en trapp så fick ett fint märke på tån. Älskar att förstöra nya skor ><'''' men surprisingly nice att gå i var dom.

11 September

Har tittat på svt halva dagen, grinat typ hela tiden. Jag hatar att se folk lida. Brukar aldrig gråta men när jag ser sådana här scener (fast vi sett dem så många gånger under de här åren) kan jag inte hindra tårarna från att stiga. Blir så ledsen, varje gång jag tänker på det.
Och förutom det man jämt tänker på - flygplanen i world trade center, tog dom upp annat som får en att vilja dö av skam över mänskligheten. 
Tex Guantanamo grejen var helt absurd, jag kan inte ens beskriva allt fångarna tvingas utstå, det är för hemskt.
En tjock amerikansk brud försökte rättfärdiga sig för att hon skrivit "förbättrade tortyrmetoder" för "sitt lands skull". Hon verkade hemskt stolt över sitt verk. Patriotisk och blåst.
Samtidigt har en tysk irakisk kille lidit helt i onödan i fyra år i det där fängelset, när amerikanerna insåg att han var oskyldig fick han inte ens en ursäkt, inget skadestånd, ingenting.

Bilderna och berättelserna från fängelset fick mig att vilja gråta, spy och hata alla som hade med det där att göra.
Och en Amerikansk man hade "svikit sitt land" för att hans samvete fick honom att försöka hjälpa fångarna genom att smuggla ut deras namn till ngn kvinna som ville hjälpa till. Kvinnan tog honom som en bluff och han blev satt i fängelse och blir nu av med allt han äger för att myndigheterna tycker att han svikit Amerika.
Allt är som en dålig jävla film.
Det jag mest tänkt på idag är en bild av när USA visade sitt rätta jag och attackerade Irak och Afghanistan. Jag tror det är i Irak; en bild av tre kvinnor som sitter och skriker och gråter mitt bland döda kroppar och sårade människor. Det högg i mitt hjärta och jag kan inte få bort bilden ur huvudet. 
jag undrar bara detta: Varför hedrar man inte de människor som farit offer för kriget Amerika fört i mellanöstern? Varför är deras lidande mindre värt än Amerikanernas? 

11 september ägnar jag inte bara tankarna åt offrena i USA, utan även åt offrena i Irak, Afghanistan och andra delar av världen som har blivit utsatta av den våg av våld och förtryck som Bush och USA ägnat sig åt de senaste tio åren. 

Vila i frid.


Beastlyhttp://www.imdb.com/title/tt1152398/

Jag och Ekman drog igång en film igår, Nutidens Beauty and the beast = Beastly
Tyckte killen passade bra mycket bättre som han såg ut i nedre bilden, än som han såg ut i övre bilden, även om han är snygg på övre bilden också. :D lite mindre extrem på nedre och jag hade tyckt han var awesome :D
hahah ärr är snyggt.
Okej jag är skitkonstig.

Ganska okej film, skön att kolla på när man inte orkar för avancerade filmer.

LikheterSune fick nya reflexer och han drog en Jennie pose! ;))<33
Först är Jennie lik min katt, nu är hon lik min häst, vad är det meeeed diiig?! <33

Where is your God?Haft diskussioner med Ekman ikväll, mycket roligt. 
Ett ämne som var lite seriösare var religion. Med allt lidande som finns i världen, hur kan man tro att en Gud finns? Och om han skulle finnas - varför supporta någon som är så ond?
Vart finns er Gud när all ondska inträffar? Vart finns er Gud när barn far illa?
Varför är de religiösa så egoistiska och tänker att Gud valt att rädda just DIG, och straffa andra med olika medel värre än hos en tortyrkammare? Och du har ändå mage att vara nöjd, glad och tacksam?
Vad gör att han tycker bättre om dig än andra? Varför är du värd att bli räddad framför andra?
Det finns många frågor att ställa, de flesta har jag svar på och det är; Gud finns inte.
Om han finns kan han gärna bevisa motsatsen för jag tror inte alls på honom, vill han ha anhängare får han jobba lite. 
Jag menar inte bara den kristna guden, jag menar alla gudar inom alla religioner, eftersom alla religioner egentligen skulle kunna vara samma religion, bara det att man blandat in sina egna kulturer i religionerna. 

En rolig grej vi skrattade åt var att i framtiden kanske någon hittar en Harry Potter bok och så börjar alla dyrka Harry Potter. "Hah din Jesus kanske kunde gå på vatten, men Potter - åh du ska bara veta vad han kan göra. Flyga på kvastar och prata med ormar... Den du! Här häng en blixt runt halsen, vi har högmässa klockan tolv, kom ihåg glasögonen!"

Man kan ju skämta om det, men jag tycker att religion är skrämmande. Det finns inget som kan utöva så mycket makt över människor som religion.
Religion = Krig.
Humanism = Fred.Det är min åsikt, vet att ni religiösa tänker på erat sätt och har redan egna åsikter om detta, jag förstår att ni tänker som ni gör och accepterar det, så acceptera mina tankar här.

.Cyber-Culture.


http://www.cyber-culture.de/
Gå in och rösta på ett av de underbaraste albumen på jorden:
Hocico - Tiempos de Furia

Sen vår man från Agonoize <3 


Och sist underbar bästa Nachtmahr <3
Gör't! :D
http://www.cyber-culture.de/


This hurricane's chasing us all underground

Har alltså peppmycket biljetter att boka! Tre av dem försökte jag med idag, men mitt kort cpar som vanligt, har öppnat det för kortbetalning ca 100 gånger senaste åren, VARJE gång jag ska handla på internet har jag överjordiska problem och får tillslut gå ner på stan, ta ut pengar, ge till mamma och be henne betala. Eller ännu roligare, gå till turistbyrån och stå i kö och köpa biljetter där - vilket inte går med dessa tre för de är inte via Ticnet.se <- hemsidan suger. Betalningssätten suger och jag är skitförbannad.
Får massiv huvudvärk och stressvärk för att jag VILL BOKA BILJETTERNA NU! 

Watain - Stockholm 4 november
Nachtmahr - Stockholm 5 november
Rammstein - Stockholm 17 februari
Behemoth, Cannibal corpse - Stockholm 27 februari

Full of hate, men blir ändå salig när jag ser denna lista över de dagar jag kommer leva,
de kommer förgylla min deppiga vinter<3

Dusk and her embrace

Eyeliner: H&M's egna (brukar köra med Isadora, men jag är fattig)
Kajal: MUS (matt svart, very berry och czar)
Ögonskuggor: Isadora Wet & Dry (vit) 
L'oreal Color infaillible (Eternal black)
Stargazer (Black)
MUS glitter - queen


Drog en sminkning på Fredrika när hon var här, då vi skulle på inflyttningsfest osv på kvällen.
Hon har sjukt lättsminkade och fina ögon<3 Mrr<3
Dock inte så bra bilder ;D några är med min kamera på mobilen och den nedre är med min riktiga kamera som också är fail ;D hahah JCampbell Spiked shit is mine!Jag är inte den som brukar lägga pengar på kläder eller skor, men kunde inte låta bli dessa.
Shiet vad jag älskar dom<3

Die Vernuft und dein verstand sie schwinden
Idag kommer Freudrischen! Hihih tänker på den här låten jämt när vi ska träffas. 
Blutengel är gemensam kärlek, och just den här låten ... hah. Bra minnen till den, blir allsång i dag då ;D<3 

BTW - Chris Pohl i denna video med hans ursnygga röst = GRRR !!! <33


"Die Vernuft und dein verstand sie schwinden,
du siehst du Welt nur noch in dunklen Farben.
Für dich hat jetzt und hier die Jagd begonnen,
das Blut des Schicksals klebt an deinen Händen."RSS 2.0