What the fuck happened?

WATAIN
THE 13 YEAR ANNIVERSARY SHOWS

[Är bilderna kassa är det jag med umgänge som tagit dem, är de bra så är det Emma Morén! Gå in på länken så får ni se massa bilder från kvällen, skitsnygga bilder på banden alltså.]

Jag har just upplevt en av de grymmaste helgerna i mitt liv och jag har fått request om att återge konserten, jag har dock ett problem; hur fan beskriver man sånt här? Det är nästan omöjligt. Men ska försöka iaf :)
Bilder funkar när ord inte funkar.


Rom & Cola i huuuuge kaffemugg, vadfan liksom! :)


Malign var grymma som fan. GRYMMASOMFAN! Vad meer? FAN 
Jag hittar inte orden.


Devils blood, snyggt med blodig brud osv. Har inte lyssnat på dem så mkt men jag tyckte de var ett ganska bra band, inte vad jag brukar lyssna på men helt klart godkända.


Ludde längst till höger och hans två vänner 666 och Vittra under devils blood. Vittra hade typ snyggaste namnet som var enda namnet jag kom ihåg från kvällen, ni förstår varför. Och ja, hon var döpt till det. 


Watain var. ... ...
[Något klickar till i reptilhjärnan.] Som Erik så fint beskrev det.
De levererar alltid. Den ena kvällen bättre efter den andra. Fan kan det bli bättre?
Det var mörkt och blodigt och svettigt och sjukt bra och allt var precis som det ska vara.
Kom fram till staketet efter att ha stått på andra raden hela tiden, och precis när jag kom fram drog de på elden och jag kunde nästan känna hur mina ögon smälte. Oh yes, inget kan toppa det här. Watain påminde mig och mitt apatiska jag om varför de är bäst i klassen, men faaan, ge mig det här varje helg.


Emma vafan, du är grym jag diggar bilden skarpt.


Vittra: "Jag häller ut blodet nu så göm din kamera."
Jag: "Sure!" Håller undan kameran en halv sekund och skiter sedan i det och röjer... smarta jag.
Kameran blev blodig så jag lade undan den. Hela jag var full med blod, därför var jag mäkta förvånad och lite besviken när jag såg mig själv i spegeln och insåg att trots att hela kroppen var blodig så var det bara lite blod i pannan i ansiktet, trodde hela ansiktet skulle vara fullt som Vittras, liksom jag vill också ha! ;(

Btw skrev Ludde och berättade om sköna reaktioner de fått när de åt på McDonalds på vägen hem. De väntade på att toan skulle bli ledig och det var en tjej som började snacka med Vittra. Hon frågade vad blodet var gjort av. Vittra: Nej men det är riktigt blod, så det är blod.
Tjejen:"Nej men asså det är ju gjort av något, blodet alltså, vad är det gjort av? Det är ju fake"
Vittra; "Det är riktigt blod!!"
Tjejen: "Vadå så ni har tagit köttbitar och gnidit mot kroppen, det måste ha varit mycket kött då?"

Hahhaha vafan?! :D jag fattar inte logiken i sista meningen XD


Ludde i hans rätta element. Alltså inte såna som hänger på väggen utan ... ni vet. Varför snackar jag? 

Jag och Ante.

Kom hem till Fredrika. Vi ringer för att hon ska släppa in oss, och hon ser på oss med ett stort leende och säger:
"Jag ser att ni haft en helt underbar kväll! Men tvätta av er lite annars kommer ni inte in på krogen."
Tvättade ansiktet men ville behålla resten så gick halvblodig på någon pub och snackade skit.

Första bubblan är jag, andra är Ante och sista är en glad Fredrika typ två timmar senare. Älskar XD bra att jag fick hennes hemmanycklar iaf.

Nöjd med ny Malign tisha.

Ante beundrar min shoppingförmåga i bandmerch sammanhang. Suger på att handla annars men det här är så snygga grejer att jag haffade allt jag ville ha.
Köpte 1 Malign tisha, 2 Watain tishor, gick två steg, gick tillbaka och ba "men jag ska nog ha den med" köpte en Watain patch, två pins, en plansch och en flagga. När jag packade upp allt hemma hos Freud undrade jag vem fan som köpt så jävla mycket bandmerch.
Det var tydligen jag.

Blev inte så mycket sömn fast jag sov i mitten med mest täcke, men det var en awesome kväll.


Och ni måste verkligen läsa den här artikeln, jag är så impad av hur Erik verkligen sätter ord på tankar jag har, fattar inte hur han kan uttrycka sig så bra. Allt han säger är så tänkvärt.

Det här stycket från Intervjun med Erik får mig att tänka på en snubbe som skrev på eventet att man bara kan lyssna på black metal där de är från Norge och har mördat någon. hahha då har du alltså en handfull band att välja mellan och frågan är om killen egentligen ens gillar dem eller bara vill verka ond och så kallat "true"?
Man kan ju bara skratta åt det. Älskar Burzum, men vadfan på vissa av blackmetal fansen. 


[– Det sitter så klart folk vid sina folkölsfyllda bord, lyssnar på Burzum och snackar skit om Watain. Det kan jag småmysa lite åt. Men jag tror att de flesta som är seriöst inbitna vet att skulle de stå öga mot öga med oss eller vara på en konsert så finns det inte så mycket att kritisera. Det folk måste förstå är att Watain är i varenda tatuering jag har på kroppen, varenda tanke som går igenom min hjärna. Det är det liv vi lever fullt ut. Folk pratar om självdistans som något positivt i metal-sammanhang. Jag har aldrig förstått den grejen.]


Comments
Postat av: Jennie

waa vad snygga ni är!!!! mmm <33

2011-11-07 @ 08:31:20
URL: http://jenniemandl.blogg.se/
Postat av: Mörketid

Heldig!! Jeg vil også se Watain. Satser på komme meg på Inferno til påsken i alle fall. :) Kjenner dessverre ikke så mange som liker samme musikk som meg som jeg kan dra med, men Inferno satser jeg på å komme meg til.

2011-11-07 @ 10:45:27
URL: http://www.morketid.org
Postat av: Åsa

Verkar ha varit en fenomenal upplevelse! Och bra med merch-inköp. Sådant kan man aldrig få för lite av :P

2011-11-07 @ 19:55:25
URL: http://septikemi.blogspot.com
Postat av: sanna

men fyfan så satans jävla underbart. får rysningar,

2011-11-08 @ 15:33:56
URL: http://ssanibo.blogg.se/

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0