Links 234


http://www.youtube.com/watch?v=2tTaHAPFGwo

På lördagen blev det ingen black metal, däremot såg vi Nachtmahr och röjde som fan till tung musik. Dunkade näven så hårt i luften hela tiden att jag nu inte kan använda den armen. Hoppade non stop och headbangade och gjorde volter och klättrade i taket och hoppade omkring, stod och skakade med slutna ögon... låter som jag var helt borta... iofs var jag det.

Helt sjukt vilket liv det var också, alla vrålade hela tiden och sjöng med på alla låtar fast det var på österrikisk tyska, även jag sjöng vackert som fan ;)
Fick några moments med båda i bandet, liksom ögonkontakt, pekar på mig, sätter sig hos mig och håller i mitt huvud med handen. <- inte en lägga handen på kinden gest utan en "jag griper tag i ditt huvud det hårdaste jag kan och kör fingret i ditt öga!" Jag: JAAA :D
En gång satt han och höll i mig och lutade sin panna mot mina armar. Delar ut cider och säger - ladies first - och ger mig. strax efter får jag vatten av andra killen. Sångaren was like "kan ni höja micken för jag hör inte ett skit för -you swedish bastards- skriker så högt. <- jag kommer inte ihåg meningen okej? XD
Det var en helt awesome upplevelse att se dem live, gör jag gärna om. Metal i all dess glory, men ibland behöver man få dansa och pumpa näven i luften, så länge det är under relativt ondskefulla former.
...
Och jag rensa lite i det jag skrev nu, för jag fattar inte ett skit av vad det står, men inser att det är ungefär så som jag känner nu när det är över. Vad hände? Så jag låter er vara lika förvirrade.

MÄDCHEN MÄDCHEN IN UNIFORM!


Comments
Postat av: Sofia

Haha, åååh. Känner igen den känslan så sjuukt väl! Suger att jag inte kunde vara där, men i sommar, då jävlar! :D

2011-11-07 @ 21:09:25
URL: http://elekktrobitch.blogg.se/

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0