The Sacred Lamb Of God versus the world, and The Unholy Goats OV SatanMin katt försökte gömma sig i min säng, men han failade hårt.


Idag skulle egentligen Freudrischen kommit till Västerås, men damen fick en virusinfektion så dä bläv ingä. :(</3 KRYA!!<3
Istället blev det häng på stan med Dani, Ekman, Thimmy och Eric. Det verkar som om Sveriges alla kristna landat i Västerås, det kryllade och alla blängde på oss för att vi är som vi är. Fick syn på en scen med liveband, och när vi gick dit så började alla stirra på oss och vi insåg att vi var omringade av kristna som inte gillar oss. Bara att greppa pentagrammet och springa. Panik på riktigt där ett tag.
(Important Note: Jag känner awesome kristnafolk också, men they tend to hate us and we tend to hate them... until we get to know each other. Now we stand alone at the end of it all)
Fikade och drog hem till Ekman och tittade på film, lyssnade på musik och tröståt lite godis... Vilket gjorde att jag nu mår skitdåligt eftersom jag inte kan äta godis utan att må skit.

Comments
Postat av: [lisabjernhagen]

haha, söt kisse :Dsv: men tack snygging self!! :*

2011-05-20 @ 23:38:32
URL: http://lisabjernhagen.com

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0