Ekmans inflytt!!

Langar ett COB inlägg sen :)

Igår kväll stack jag hem till Dani filthyy och träffade henne, sminkade oss och grejade och stack sedan till OK för att köpa cola. Träffade herr Arkmo på vägen. sedan fick vi skjuts av bästJen och hennes mamma hem till Ekman!
Förfest, urmysigt, hade så jävla trevligt som vanligt.
Sitter och skrattar åt förfestbilderna, älskar alla mina vänner som fan, alltid bäst bilder ;D<3
(MORGAN LYCKAS MED ALLT!!) :D

Stack sedan ned till BMB och dansade som fan, helt insane. alla 20 stod först och dansade tillsammans, sedan spreds vi ut lite men rejoined ibland.
Jag och Julia letade som fan efter Jen efter ett tag, då hon försvann. Hittade inte henne men hittade Konstantin, Tomas och Jenny. Dansade med dem och letade sedan efter Jen med Konstantin. Vi hittade henne tillslut, ganska ledsen för att hon tappat sin garderobslapp, konstantin went Poor giiirl så Jen blev lite gladare i några sekunder, sedan försvann hon igen och så sade folk att hon dragit för hennes mamma stod och väntade med bilen. jag och konstantin försökte få ut hennes jacka ändå, men folket på bmb är så stela. får vänta till måndag var det enda de kunde säga. :( <3 Dansade vidare och precis när man kom igång som mest var det stägningsdags. FAIL!
Insanebrakväll iaf, tills Jens lapp försvann förstås, HUN<3JÄVLAR; jag blev nog brun i Thailand ändå, brukar vara blekare än Filthy !! :O
Ännu en bild där man ser att jag är fucking brun ;((

Comments
Postat av: [lisabjernhagen]

sv: taack sötis :D ja det är asjobbigt nu, menmen.. <3

2011-03-27 @ 16:45:38
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: Annely

SV: Gör absolut ingenting, det löste ju sig som sagt ;)såg även att du träffade grabbarna Bodom efteråt. Nä, jag är inte avundsjuk. Inte alls. Okej, jag är rätt rejält avundsjuk egentligen, efter spelningen i Oulu var de som spårlöst försvunna, hade velat byta några ord med dem åtminstone! :D

2011-03-27 @ 17:15:54
URL: http://ereshkigal.webblogg.se/

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0