COB Hate Crew 24 mars 2011

Tog tåget till Stockholm med Anton, Freudrischen och Agnes. Fast de två sistnämnda satt i en annan vagn som inte vi kunde nå x)haha
Stack hem till Freudrischen så fort vi nått Stockholm, insanesnygg lägenhet!
Dumpade våra grejer och stack sedan och köpte lite käk & alkohol osv.
Efter käk blev det smink som gällde, Anton roade sig på egen hand med att fota och lyssna på musik och peta på vårat smink x)


Taxi till fryshuset, är van vid att åka tunnelbana men vafan, skönt med taxi även om det inte är lika metal.
Ensiferum började spela så fort vi gick in, stod och var impad av dem ett tag, sedan in på toa och sedan ut och vara impade igen! :) Anton var lack på att moshpiten dog så fort han nådde den. I-landsproblem men anyway ^^


Sedan gick det förvånansvärt fort innan COB steg upp på scenen! Jag minns flashbacks som vanligt, blir så jävla exalterad så jag bara försvinner in i musikens värld. Skrika tills röst försvinner, headbanga tills håret lossnar <- bokstavligt talat. Hoppa, dampa, skrika, slå kompisarna på " the truth seems like a bitchslap IN YOUR FACE" och freaka ur helt tills det som brukar vara jag är helt borta, och det som egentligen är JAG är framme in your face. Älskar att förlora kontrollen helt över musik. det är livet!!!!!


Drog lyckliga ned till toaletterna och där träffar jag Ola, Rob och Josefin, såklart har hon fått plektrum och grejer <-  bruden med flyt.
Sedan gick vi ut och jag envisades med att vi skulle stanna och vänta på COB, så vi gick dit några till stod och väntade på dem. Vi frös verkligen ihjäl, stod och kramades med okända människor och sjöng random låtar och försökte värma oss.
Jaska var först ut efter Ensiferum, han hade en reflexjacka som förstörde bilderna, men han är awesome anyway<3

Sedan kom gobiten Henkka ut med en het brud som tålmodigt väntade tills vi fått våra bilder med honom.

Sedan kom allas vår Janne!!!!!!!! SÅ AWESOME MAN!


Så då hade typ två och en halv timme gått sedan vi först ställde oss i kylan, efter två timmar till kom äntligen Alexi, då vi stått i en ring och nästan somnat i försök att värma varandra. Anton skrek "NU KOMMER HAN" och alla flög upp tio meter och Alexi garvade och gav över sina grejer till andra killar och kom ut med en ursäktande blick:
"If i had known that you were waiting, i wouldn't had taken so long!" <- fail på vakterna som såg oss hela tiden utan att säga något :)
ah och så avled vi med Alexi ett tag, han verkade vilja gottgöra oss för att vi fått vänta på honom.
Missade Roope för han smög på baksidan av alla och gick direkt till de finska tjejerna som han kände igen, så fick ingen bild på honom. men jag frågade Alexi om han hade en penna, och han fick en av ngn i hans crew.
Alexi gick loss med pennan, den här killen var från peru : Alexi: "Dude did you come straight from Mexico or what!?"Dampade över att vi faktiskt orkat vänta på dem, så lyckliga! och drog hem med taxi, stod och beundrade våra autografer och våra bilder!

Yes det fanns folk som ville kyssa mitt bröst när jag kom hem ;)


Sov alla fyra i en och samma säng med hur många täcken som helst, nedkylda och kalla men världens lyckligaste.
Morgonen därpå stack jag och Freudrischen till Bengans för att träffa Amon Amarth.
Johan, Johan och Olavi visade lite igenkännande mot mig, impressive! De lär ju träffa hur mycket folk som helst så är kul att de känner igen en även om de inte kan placera vart man träffats. det var [här]

Kort sagt var detta ett mycket mycket lyckat besök i hufvudstaden! <3


Comments
Postat av: Annely

Ohja, det var grymt gott!SV: NÄÄÄÄÄÄ! Jag väntade bara i en halvtimma, men sedan for vi då vi var tvungna att åka ända till sverige från Oulu igen. Men i Juli, då jävlar tänker jag träffa dem allihopa! Kul att du lyckades i varje fall ;)Hade dessutom velat fara till sthlm för att förstå vhans mellansnack, han pratade ju finska där jag var, hahaha! I juli kommer han prata finska även då! :)

2011-03-27 @ 21:42:20
URL: http://ereshkigal.webblogg.se/
Postat av: Annely

SV: Will do! ;)SV2: Ja, i Oulu även denna gång. De kommer på Qstock i Juli, kändes mer värt än att slösa en förmögenhet på att fara till wacken. Och så är finland så grymt mysigt också, och staden är grym. :)

2011-03-27 @ 21:55:39
URL: http://ereshkigal.webblogg.se/
Postat av: Annely

SV: Festivaler i finland är så mycket grymmare än i sverige. Alla tycks uppskatta musik så mycket mer där har jag fått en uppfattning av! :)Ohja, Wacken är grymt dyrt. Hade tänkt fara dit först men ändrat mig nu då jag såg att CoB kommer till Oulu. Jag bor ju bara 20 mil ifrån så det är värt! :D

2011-03-27 @ 22:03:15
URL: http://ereshkigal.webblogg.se/
Postat av: Annely

SV: Ja eller hur! :D Vafan, du borde fara mot finland nån gång och besöka nån festival eller liknande nu när du inte varit där någonsin! :)

2011-03-27 @ 22:25:03
URL: http://ereshkigal.webblogg.se/
Postat av: Linnéa

Fan vad nice! :D

Så tråkigt att jag inte kunde vara där utan var tvungen att sälja min biljett:(

2011-03-28 @ 23:33:53
URL: http://linneaburman.blogspot.com
Postat av: sanna

åh, orgasm på den signade Amon Amarth plattan. fu

2011-03-29 @ 00:43:13
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Postat av: Linnéa

sv: jo och sommaren är ännu mer välkommen nu;)

hade varit kul att träffa dig med:)

2011-03-29 @ 15:52:19
URL: http://linneaburman.blogspot.com
Postat av: Annely

Oooh så fint du gjort det på bloggen!SV: Ja, nog var jag nervös när det var turnétishan det handlade om, men resultatet blev bra! :) Förut klippte bara jag också, men kom på att det var bättre att sy runt där man har klippt xD Jag är inte jätteduktig på att sy, men kul är det! ;)

2011-03-29 @ 20:31:32
URL: http://ereshkigal.webblogg.se/
Postat av: Linnéa

Jo det var riktigt coolt och de gjorde en riktigt bra konsert också!:)

2011-03-30 @ 22:09:07
URL: http://linneaburman.blogspot.com

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0