49 Theurgy Chains

台語歌詞
Lite painladdat inlägg sist så det här är gladare, lovar ! :))

KOLLA IN DETTA, insane bra band som mr. Smirnov visade mig!:


Jobbade till fyra under fredagen, mötte sedan Konstantin på stan halv sju. Köpte Sushi och godis och satte oss och väntade på bussen hem till honom. Tomas och deras kompis gled fram och snackade precis nrä vi snackade skit om Tomas X) Konstantin berättade att de varit hos Ola i Sparreholm utanför Eskilstuna när Ola fyllde typ 2006 eller något, och så hade Tomas hoppat av bussen och skyndat sig hem igen. Konstantin kom på att han aldrig frågade varför X) hahah fail.
Åkte hem till honom och drog igång "The Prestige" med mina favorit skådisar BALE OCH JACKMAN!<3
Sedan spelade Konstantin gitarr och vi sjöng Ohne Dich med Rammstein osv. Sedan sade han typ "Den här lär du känna igen" Och började spela ett halvt slag, jag började sjunga direkt   : VNV nation - Illusion!<3 Så braaa låt *_* vi skrålade den ett tag och satt sedan vid datorn och lyssnade på musik och skrattade ihjäl oss till youtube klipp.
Tog även lite bilder med hans snygga industrial stage gear.
(synd att vi bara hade min crappy kamera)

Bland annat hatten han fick av en Rysk general... cool stuff.


Mkt bra kväll, insanetrött bara.

Idag blir det att hjälpa min mormor att flytta! :)


Comments
Postat av: Elin | Morbid Outlook

Sv: Min insanesnygga grabb ;D Tack :D

2011-03-20 @ 13:35:26
URL: http://morbidoutlook.blogg.se/
Postat av: Annely

Hej! Har gjort en spellista på setlisten nu, det var underbart! :) http://open.spotify.com/user/ereshkigals/playlist/2eYOoalxOAQepvCSI8Em9tJag tänkte dessutom be dig om en liten tjänst, du behöver inte om du inte orkar göra detta. Men det är så att jag glömde växla till euro igår och inte därför kunde köpa en turné t-shirt med cob. Skulle du kunna köpa en när du är där åt mig, så för jag över pengar på ditt konto? :) Jag betalar självklart för besväret också! Men du behöver inte, självklart. Känn dig inte tvingad, helt okej att säga nej ><

2011-03-21 @ 00:04:17
URL: http://ereshkigal.webblogg.se/
Postat av: Annely

Hahaha, du blev räddad ifrån mig med en gång, jag har fixat en som kan 'köpa ut' en t-shirt åt mig :) Jag har varit som desperat efter en efter igår, hahaha!

2011-03-21 @ 00:34:38
URL: http://ereshkigal.webblogg.se/

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0