Metaltown - Lördag


Mycket pain i fötter, ben och allt efter att ha knatat från busshållplatsen till området med skitmycket packning. Så jag fick en av mina snilleblixter och började tvångsstretcha Fredrikas ben, hon insåg snart grejen och vi gjorde allt vi kunde för att stretcha och masserade varandras fötter. Fett värt, orkade gå mkt mer under lördagen tack vare det.

Träffade Anna lite snabbt<3 sedan träffade vi Lisa i ett tält där vi sökte skydd från regnet, köpte lite awesome ringar, 20 kronor styck fuck yah! ^^ <3

Arch Enemy, Jag och Freud: "Shit nu blir vi lesbiska" *_*
Andreas: "Jag har varit gay sedan vi träffade Alexi Laiho, precis nu blev jag straight igen. *_*
snygga bra grejer, i like <3

Cradle of filth - sjukt kort kändes det, men det är antagligen för att deras låtar är långa. <3
Läskiga grejen här: Stod lite framför mina vänner, så kommer en man i typ 30 årsåldern, metal och ser vänlig men packad ut, han stör mig lite genom att typ hänga armarna på mig osv. Jag ber honom hålla upp armarna på egen hand, han frågar: "du har aldrig varit på wacken va?"
Jag: "vad har det med saken att göra?"
Han börjar ge sig på mig/attackera mig och när jag försöker komma bort från honom drar han i mina armar för att få mig att stanna, får panik och han följer efter mig medan jag flyr, in i mina kompisar och de försöker stoppa honom, han ger sig inte förrän efter ett bra tag. Fattar inte vad grejen var, blev helt chockad och livrädd. Bra att man var med ett gäng killar iaf. Och freud blev tio meter längre än hon redan är XD huhu klamrade mig fast i henne så det kändes som jag var en liten koalabjörn och hon var ett träd. Ah cp män det finns alltså.

Deicide, svingrymt !! Enjoyed every moment<3
Det enda som drog ner var en ny man som skulle dryga sig med mig, han och två kids som höll på och sade typ "Vi flyttar på tjejen där" och när det inte funkade gav de sig på Ante, jag knuffade till honom och ba "Ge fan i honom" vilket resulterade i att min nagel gick av långt ned i fingret, svinont. Men han lämnade iaf Ante ifred, en annan kille tog över att störa Ante. Allt lika kul när folk klättrar på ens axlar och slickar en i öronen. Eller inte , men nästan så.


Efter mer än en timmes väntan kom äntligen Watain. Inga dryga människor alls i publiken, bara metalheads som kunde lyricsen och det var inte bara jag och Ante som vrålade sönder våra halsar och headbangade bort alla hjärnceller. Fy satan så klockrent bra det var. E satte allt perfekt, sjöng som en demon, skitsnygg show, skitsnyggt allt. Perfekt setlist, alltså jag var helt salig. Jag överdriver inte när jag säger att det var bland det bästa jag sett.
Grr <3
btw så snackade vi lite snabbt med Jack Owen från Deicide när han gled förbi oss och tog lite bilder på Watains scenpynt som höll på att byggas upp. Cool, full kille... ;D


Hittade Fredrika och drog till tältet, hungrig som jag var skrek jag mitt i en mening "REMMAR!" Och kastade mig över dem, sedan hostade jag hysteriskt och Fredrika asgarvade åt den ynkliga synen. Bra.
Sedan drog vi och avslutade med häng i husvagnen då vi även asgarvade åt allt och ingenting, bland annat Vete-Vikarien som vi lärde känna i förra inlägget. Ja, vad gör man när alla försöker dricka upp all alkohol de köpt och inte orkar släpa med sig hem? hahuh.

Awesome helg som fan!! Finns inget mer att säga än FUCK YEAH!

 Comments
Postat av: Bumbi

Kul att ses även om de gick lite väl snabbt. ;)

Hur luktade det under watains spelning. Såg att scenarbetarna hade en hel del mess att moppa upp efteråt. XD

2011-06-23 @ 12:39:49
URL: http://annabumbi.blogspot.com
Postat av: Thïlde

Metaltown var satans nice! :) Synd att det skulle regna som det gjorde bara.

2011-06-24 @ 14:38:56
URL: http://zzyzxrd.blogg.se/

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0