Tillsammans är vi alltSammanfattning av de senaste dagarna i bilder. 
Under helgen var släkt här, spelade monopol med min kusin, syster och Jimmsi. <3
Blev impulsutgång i måndags, öldrickande osv på Pitchers och sedan Bill och Bob med Ekman, Fredrik och Hansson. Drog sedan till replokalen och hämtade lite grejer och petade på gitarr osv, sedan hem till Hansson och dricka vin och lyssna på nice musik och prata strunt. Awesome<3

Igår kväll käkade vi (Lina, Jimmy, Theresa, Jimmsii och jag) på Grekiska kolgrillsbaren.
Skiiiitgott. Gick sedan på Super8 på bio, mysfilm.
Imorgon: Östersund.

Evigheten


[Christian Larsson i Shining  -  grr]
http://www.youtube.com/watch?v=qyvb5WyEWzk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=DWyBw-mtf3w&feature=related
Jord, fuktig av människans tårar
Luft, dyster av mörker och död
Himmel, svart av fruktan och sorg
Hjärtat, kallt av längtan och svek

Nu bär det av åt evigheten;
Åt en plats där smärtor aldrig upphör
Faller allt längre ner i mörkrets tunnel
Allt längre in
Borta

Painting flowers white never suited my palette
Kunde inte sluta tänka på linnet Julia köpte i vitt på Monki, så nu när jag fick lön (minilön vafan) köpte jag det i svart, i love it. Funkar att ha svart eller vitt linne under, men måste skaffa en såndär som jag inte vet vad det heter... häeääää att ha under och bara täcker brösten... hmm.

En ensam liten liten nackdel med att ha svarta väggar: Jag syns inte på bild! Smälter in så fint :)

Puzzles of flesh

[Ibland funkar Isadoras svarta ögonskugga bara fint. Desperata tider = billigARE smink.]

Btw-
Är det bara jag som lackar när killar säger saker som typ "Coolt att som tjej klara av en Watain spelning" <- eller annat Black Metal band... Finns många exempel på vad vissa killar kan säga, att man "klarar av det" och att brudar som gör det ska ha "creds" blablabla... och jag lackar som fan. 
Okej, kanske är känslig, men vafan, varför ska man "Klara av" en spelning? Det är väl ingen tävling om vem som är hårdast eller? En konsert för mig handlar inte om hur hård man är, det handlar om musik, och musik kan vem som helst uppskatta, kille som tjej. Sluta dra in manligt och kvinnligt i musiken, det känns som de där tillfällena då stora killar tittar på en och väser "Småtjejer ska inte vara här!" Vafan liksom, låt oss lyssna på musik och sluta klaga eller hylla folk bara för att de är tjejer på en metalkonsert. Är tjejer så mesiga att det är coolt om vi råkar vara där? hgaughauhg . Okej jag är känslig, men lackar på sånt.

Någon som också varit med om sånt här och lackar så lacka med mig tack, så kommer jag bli gladare ;D#1 - Tro och vetande 2.0Christer Sturemark [Humanisternas ordförande] är en smart man som skriver en smart bok.


Happy Birthday <3Världens finaste bästaste Luff fyller år idag! 
Grattis Grattis Grattis !!!! <3 
Känns sämst att hon är i HK och jag inte kan nå henne på mobilen för att gratta ordentligt. 
<3

What the fuck is wrong with you?Like i said, People = Shit
Vad fan är meningen med allt jävla bombande jävla stolpskott? Människan är verkligen planetens största misslyckande. Hoppas vi utrotas för jag är fan inte stolt över att vara människa ...

Time. . .Red en mysig ridtur med Juliiiiiaa, snart ner på stan med henne och Ekman, sedan kommer min farbror ner... därefter häng med Pernilla! Puh, fullspäckad dag.  SOLEN SKINER!
Hoppas ni får chansen att njuta av den .

Blood, soot, death and painVissa böcker kan man läsa tusen gånger utan att tröttna.

Take me out of this insanity

"Chanting all your dark desires as you stick your pins in my head..."
Mortiis - You put a hex on me


Hade en trevlig kväll igår, tittade på film - första gången mini filmkväll hemma hos mig, vi brukar alltid vara hos de andra. Syster var med också, det var nice. Idag ska jag och syster ut och springa/promenera raskt, funkar inte att springa hela tiden med mina jävla knän. :) 

Jag har btw lyckats städa hela lägenheten med systers hjälp, min farbror kommer ner från Jämtland för att hälsa på imorgon så bäst att städa ordentligt ;D. Imorn blir det även ridning med Julia på morgonen, och sedan kommer Pernilla över och hänger lite. ^^ Despair infecting your soul


Eyeliner används flitigt igen efter min kajalperiod. Allt i mitt liv verkar gå i vågor. 
Jag har inte alls haft lust till att stå och sminka mig på senaste månaderna, så oftast blir det nästan osminkad (!!) Vad har hänt med mig!?? Men iaf så börjar lite sminksug komma tillbaka nu, får se om det blir roligt igen snart.

Idag skulle jag ha träffat Lina, men hon bytte dag pga fet förkylning, så blir Jennie idag. Iih har saknat Jennie ! <3


The voice that i obey


Freudrischen - Yellow?, Agnes - Red, Avarquare- Black. 

Gah trist livet är utan festivaler! Alla inbokade har redan varit och nu får man gå över till att sitta hemma och kolla in schyssta liveklipp och drömma sig tillbaka till då livet hade en äkta mening.
Gårdagen var btw trevlig, var ensam hemma så umgicks med min gamla vän från typ sjuan-åttan-nian, Pernilla. Vi återupplivade minnen och pratade, åt Sushi och tittade på nice stuff. :) 

Saknar Freudrischen skitmycket. Och Alice, Alice kommer hem från HongKong typ den 30 Juli. LÄNGTAR!
Just nu väntar jag bara på att mitt liv ska börja på riktigt.Låten makes me mindfucked, as always<3

Is there another way to live?

Hemma från en underbar helg i Stockholm med awesome people som fick "sova" (sov typ tre timmar under hela helgen) hos Freudrischen som är så awesome att man blir happyface av att se henne ! ;* <3
Uppdaterar med fler bilder sen, sängen väntar...

Fick träffa Björn i In flames, sjukt snäll! Stod i toalettkö utanför sälen en gång förut, vågade inte störa honom då för han var med sin familj, men på Sonisphere var han och ägnade sig åt fanservice, bra kille som fan, tack för det som faaan!


Maggots taggade inför att se Slipknot för tredje och absolut inte sista gången. Tänker se dem igen och igen tills de inte finns mer, när de inte finns mer finns inte jag mer. Livets band<3
Kan meddela att vi alla som vanligt förlorade förståndet under deras spelning, men det var underbart bra, helt sic. CLOWN touchade vi, tvätta händerna? NEJ! och Chris satt och hängde framför oss under en halv låt. Precis rakt framför mig<3 Mrr overklig känlsa att vara så nära att jag kunde se linjerna i hans ögon. Jag har aldrig varit så nära Slipknot. Finns inget i livet som är så bra som en perfekt metalspelning.
<3

Silence
Tempted in our minds
Tormented inside lie Wounded and afraid
Inside my head
Falling through changes

Did you know when you lost?
Did you know when I wanted?
Did you know what I lost?
Do you know what I wanted?

Empty in our hearts
Crying out in silence
Wandered out of reach
Too far to speak
Drifting unable

VII

"Om sju dagar, sju timmar eller sju andetag eller sju språngsteg
kommer 666 ha varit redan! Eller va?" ... jag är smart.

Randominlägg för goda minnens skull, never mind the bullshit.
*lite snack om snygga rockstars* sedan:
Bra konversationer, men vi har en plan.

Instincts Of Perversion

En bra sak med cityfestival:
Billiga smycken. 50 spänn och jag blev fattig och lycklig.En annan bra sak ; karuseller mellan förfest och krogen.Fler bilder från helgen : Julia
Eller på facean :))


FUCKYAAH!

IRON MAIDEN ÄR BLAND DET JÄVLA BÄSTA JAG SETT!
Finns inget mer jag kan säga om det.
Åh fast kan meddela att Bruce sade att vi slog rekord i att klappa händer XD ingen ville sluta och alla skrek som fan, i evigheter. Bruce såg faktiskt rörd ut, trodde han var van vid sånt ;)
Min digitalkamera är avliden efter metaltown, så bara mobilbilder ;/ ska sno av Dani sen :)
Hängde med folk på cityfestivalen i torsdags, skulle ha gjort det idag med men alla dissade mig ;( nu känns det jobbigt att visa sig på stan. Blir skitnervös för att träffa folk så fort någon ogillar mig.
Ekman skulle gå med Julia och jag fick inte följa med. De andra vill inte heller. Får väl springa ner med min katt , han är bra. ELLER så hör jag av mig till Emil, Ante, Anton, Dani och de andra jag hängde med i Torsdags<3.
Ikväll blir det iaf att fira Jimmys birthday med Tequilaregn eventet nummer 2 ! :DRSS 2.0