Liar

Har haft en trevlig helg, hängt med Good Shiet (bra vänner.) I Onsdags stack några av oss dessutom och bowlade och dansade sedan på Pluto! :) Pluto är INTE bra alltså, är så trött på stället. :( Men vi gjorde det till en bra kväll ändå ^^, Theresa borde bli DJ där istället så kanske de kan spela musik istället för halvmusik...

Sleigh Bells - Crown on the ground


[här ville jag skriva en rad klagomål över hur skit man mår, men det vet jag är ett bra sätt för mig att få mer ångest,  så skiter i det.]

Måste bara skriva att jag kommer på mig själv med att avsky så mycket av världen. Sätter på tvn och mår illa av varje ansikte som dyker upp, från ungjäveln i reklamfilmen för Pampers till den tjocka mannen i filmen.
People=Shit och jag hatar hela världen ibland. Bitter tonåring jag är som går runt på stan och mår illa eller blir arg på alla jag ser för att de ser högfärdiga ut. Vad fan ni borde fatta vad jag menar, den här världen är inget att hänga i julgranen, särskilt inte de egoistiska äckliga hurtiga människorna som bor i den . . .

 


Idag har jag  hopptränat för Louise Haaga på min poppo, hon kallade honom för något något härlig nordis. Kul att höra, bra att någon gillar honom, han är faktiskt snel hest. Skriver bara det här för att jag ska komma vad som händer med min häst. <- har så dåligt minne.


 


Sleigh Bells – Crown On The GroundSleigh Bells – Crown On The GroundSleigh Bells – Crown On The Ground

Comments

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0