Inside the rage starts to build

Egentligen har jag aldrig pratat om mina innersta känslor med någon, dels för att det skrämmer mig att dela med mig, för jag vill ha min egen privata zon. Dels för att jag inte har några ord till att beskriva det, det finns inget att säga som passar in.

Det är ganska konstigt för alla känslor jag känner är så starka att orden borde rinna ur mig som vatten. Istället blir jag förlamad och helt iskall.
Jag vet inte hur jag ska sätta ord på det jag känner.

Det är inga sköna känslor i alla fall. 
Det är fan taggtråd och jag hatar det.


Comments
Postat av: Flickvall

Vet hur det är. Själv har jag skitsvårt att prata känslor och/eller visa hur jag känner för någon och göra mig sårbar. Har väl blivit bättre. Men det suger big time..

2011-01-09 @ 14:19:18
URL: http://flickvall.blogg.se/
Postat av: Jennie

Du vet att du är världens finaste människa. Och det säger jag inte "bara för att muntra upp", utan för att du ÄR det. Jag känner ingen som är så omtänksam som du är. Och vacker, rolig, snäll, mysig ja jag skulle kunna göra listan lång! Ingen har sagt att livet ska vara lätt, men ibland önskar jag att det vore det. Jag vet att du är stark och det vet du ned, du har kommit så långt bara under den "lilla" tid vi har känt varandra. Älskar dig min fina <3

2011-01-09 @ 15:44:47
URL: http://jenniemandl.blogg.se/
Postat av: alice 巧兒

Käraste luff <3

Finner inga ord..

Men men.. alla har både jobbiga känslor och tankar inom sig som förstör rätt mycket i livet, man får helt enkelt försöka göra det som glädjer i livet.

Tror på dig luff, vet att du någon dag blir av med dessa jobbiga känslor, allt går verkligen att lösas på något sätt!

Glöm aldrig att jag & alla andra finns vid din sida och stöttar dig hela vägen!Min soulmate, sol, älskade bäste vän! Du betyder så otroligt mycket, varje ggn jag vet att du är ledsen eller mår dåligt så smittar du av dig. Vill att du ska kunna vara glad och slippa alla jobbiga känslor <3 luffluffluff!

2011-01-10 @ 15:48:24
URL: http://sometimesithelps.blogg.se/
Postat av: [lisabjernhagen]

Åh, men sötis... Förstår känslan dock. En otroligt jobbig känsla och jag önskar att du inte behövde ha den :( FINNS HÄR <3

2011-01-10 @ 19:13:39
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: SANIBO

Vi är otroligt lika på den fronten ser jag,

hoppas det blir bättre för dig snart babe.

2011-01-10 @ 22:26:49
URL: http://ssanibo.blogg.se/

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0