Hey... it's me

En mycket bra helg!!!

Fredagen var det utflyttningsfest eftersom Jimmy, Theresa och Ekman nu flyttar från vårat bästa Stora Gatan 2. Vi har haft många awesome fester i den lägenheten, många awesome filmkväller, alltid lika mysigt.
...Saknar den redan inser jag när jag skriver det här!
Hattfesten, Tequila rain, Nyår, Theresas födelsedag, Halloween festerna, Animé kväll med Tessie, Vampire Diaries kvällar med Ekman, Mustaschfest, pokerkväll, ALLT har gåtts igen där, kan inte ens räkna upp allt.
Blev i alla fall ett sista tema; GOLVFEST!!! :D ett tag kändes det som om vi alla låg i en enda stor hög, det blev inte med på bild dock men det var mys X)<3

Julias bilder såklart<3
((Förutom Adam som snobbar sig på stolen!!)) XD

/orkar inte ladda upp flera bilder XD\
Drog sedan ut på Blue Moon Bar, awesome kväll som faaaan, bästa utgången på länge!
Dansade sönder och allt var bara insane bra!

Efter en massa nonstop dans såg man ut såhär: XD

Theresa tog sig hem på eget vis:

Ekman är cool:


Lördagen kirrade mina underbara vänner en överasskningsgrej till mig eftersom jag fyllt år. Jag hade inte tänkt fira mig alls och så skrev Ekman att jag skulle hålla lördagen ledig för honom. Agree, och så visade det sig att de sneakat bakom ryggen på mig på facebook och bokat bord på Hong Kong osv, åt massa god mat med 12 av mina fina vänner, sedan skjutsade jag hem Dani filth också, drog igång Hocico på hög volym i bilen och bara njöt X)
Fick awesome grejer av dem också <3Vet inte vem jag ska tacka för att ha fått lära känna världens bästa människor. Tack till mina vänner iaf, och till deras föräldrar för att de såg till att skapa dem och forma dem till insane bra människor<3


Comments
Postat av: [lisabjernhagen]

Låter som en jättebra helg! :D nice pics <3sv: aw, tack gulle! :*

2011-01-30 @ 17:25:39
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: EpicWaste

grym blogg!

2011-01-31 @ 00:29:52
URL: http://epicwaste.blogg.se/

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0