Svensktroll

Tittade på en film som heter Trolljegarn eller något sådant för typ två veckor sen.
Nu sitter jag och tittar på bilder på Finntroll och tänker på metaltown i somras, kan inte fatta att jag lyckades träffa dem och placera näsan i Skrymers mage<3 Så fangirl kär!! X)

Min bild på Skrymer<33Finntroll är ett av dom där banden som man lyssnat på i många många år, jag var ca 11 första gången jag hörde dem, sedan man var skitliten alltså. Den tiden då man upptäckte Rammstein och Blutengel, Maiden och Nightwish efter att bara ha taggat Metallica hela tiden.
Jag har bara sett dem live två gånger, båda gångerna på metaltown. De spelar ju tamejfan aldrig häär! ;_; Jag är så taggad på att få se Finntroll igen och så får jag aldrig chansen, i want to see them again so baad.

Dom har såklart förändrats sen jag först hörde dem, första låten jag hörde var Kitteldags, och jag kommer ihåg att jag blev riktigt kär några år senare när jag hörde Trollhammaren. Kitteldags var liksom bara roligt först, men det utvecklades till att jag blev Svensktroll.
Älskar alla deras album, både the old times och de nya med Vreth. Ur jordens djup albumet är insane bra btw !! :O Sitter med två exakt likadana Nifelvind album, enda skillnaden är att den ena är orörd och signerad och den andra är sönderspelad i bilen :D
Comments
Postat av: Paoii

hahaha ;D lite de som var meningen ;)

2011-02-24 @ 16:57:24
URL: http://paoiibw.blogg.se/

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0