Evangelion / HOLY DIVAAAH

Äntligen har mina grejer kommit från Polen (BEHEMOTH WEBSTORE)<3. ÄLSKAR DEM!
Konstantin, Fredrik och Adam beundrade mina kläder hela kvällen sen, jag blev någon slags Behemoth pelare för när Adam pratade om dem pekade han på mig XD. Timing att även Konstantin hade behemoth t-shirt. tha gang X)

Värt pengarna ! <3Fredag: Good day, sov för en gångs skull ut, ända till tolv! Sedan drog vi på bio, True Grit, sen hem till Justina och sedan skulle vi på Rockkväll på Bill och Bob. Fullt överallt där, så vi drog vidare till Pitchers, polisen tyckte vi skulle gå någonannanstans pga hockeykväll, gick då till pluto - kostade för mycket pengar, gick till Lilla Å och blev kvar där hela kvällen. <3
Holy Diver
You've been down too long in the midnight sea
Oh what's becoming of me

Ride the tiger
You can see his stripes but you know he's clean
Oh don't you see what I mean

Lördag: Träffade Konstantin och käkade på Spicy Hot<3 bästa stället! var vrålhungrig men orkade inte alls mycket mat. Tallriken såg orörd ut X) pratade massor, alltid kul att prata med den mannen.
Skrattade igen åt hans kort han har på mälardagens högskola, han ser ut som någon som är med i Ryska maffian, fick inte det så bra på bild men ni kan ju tänka er X)


Sedan impulsgick vi på bio. I biokön stod jag och smånynnade på Holy diver, typ: "...nmnmn... HOLY DIVAAAH.... jhamamhwuaaj" <- ville inte höras men man måste ju ta i på "Holy diver" biten, och jag hoppade tio meter när Konstantin började sjunga med och båda fick värsta inlevelsen XD hahah
"RIIIDE DAA TIGAAAH!! JUMP JUMP JUMP JUMP ON THA TIGAAAH" <- folk börjar titta konstigt på oss.
...Och filmen SÖG! XD jag och Konstantin tittade oförstående på varandra när folket framför och bakom garvade. En tjej bakom satt och sade OKEEEJ skithögt efter varje mening folk sade. Skitirriterande, skrattade en gång åt henne men sen var inte ens det roligt längre. Killarna framför hade ont i kuken halva bion och tjejerna bredvid var som en flock hönor som uppvaktar de värkande tupparna. Awesome.
Det var skönt ändå att sjunka ned i en skön fåtölj med en god vän och bara studera hur idiotiska människor är ^^


Who the fuck is the man with that creepy outfit? :O

Sedan var vi nästan på väg hem, så sade jag "Ska vi inte gå och sätta oss någonstans" Konstantin: "JA, fan det är LÖRDAG! Vi går och dricker ÖL!" <- Låter som en alkis och börjar halvspringa till Pitchers och ropar "Bra idé Karin! FAAN vad härliiiigt!" XD haha
Satt och snackade mardrömmar och grejer i flera timmar, awesome shiet. Sedan kom Adam, Fredrik och Calle, då blev det musiksnack i flera timmar, sedan drog jag Adam och Konstantin och köpte mackor och åkte sedan med sista bussen hem. :D

Adam och Konstantin know how to wear 3D glasögon :DDet charmiga blänket i brillorna alltså :*

Comments
Postat av: Emma \m/

alltså.. snyyyygg är vad du är!

2011-02-20 @ 16:55:46
URL: http://emmasv.blogg.se/
Postat av: BabyStrange

En halv minut efter att jag läst det här inlägget började jag nynna på Holy Diver. Den låten är fan smittsammare än vinterkräksjukan. Fast på ett bra sätt.

2011-02-20 @ 21:14:55
URL: http://poetsaredepressed.blogspot.com/
Postat av: Emma \m/

sv: Lite långt till stockholm, närmre till götet :/

2011-02-20 @ 22:54:35
URL: http://emmasv.blogg.se/
Postat av: Annely

GAH! Förjävligt snygga Behemoth-tröjor! Och förjävligt snygg du är om int annat!SV: Ohja, fick nästan lust att arrangera den på allvar, hahaha!

2011-02-21 @ 12:56:31
URL: http://ereshkigal.webblogg.se/
Postat av: BabyStrange

Hehe tack ;) Den är så fantastiskt askonstig <3

2011-02-23 @ 15:21:07
URL: http://poetsaredepressed.blogspot.com/
Postat av: Sofie

Haha! Du har så underhållande sätt att skriva. :) WONDERFUL!

2011-04-13 @ 11:18:24

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0