Me and my band


Jättestöddigaochskönaögonbrynslyft!

Glider över till Hufvudstaden med min brud! Sedan kommer Sofia dit också ^^ 
Vi ska se Wednesday 13 < - i know, ni trodde inte att jag lyssnade på sånt också? Well back in the old days <- försöker låta gammal, så lyssnade jag lite på sånt och typ Murderdolls stylen tillsammans med allt jag lyssnar på nu. Ska bli kul att återuppliva gamla minnen :D

Så jävla metal då?
1. Intressant och roligt att se lite av svensk metalhistoria på bild 
2. För mkt Europe och annan Heavy Metal, vi döpte om filmen till "Europe & Co". Ca 80% var om Europe.
3. Ville se mer av death och black metal banden och gärna fler än de som var med. AT THE GATES, BATHORY, THE HAUNTED, DARK TRANQUILLITY, ARCH ENEMY fick glida in lite ibland och var som små paranteser till Heavy metal storyn. Tycker de förtjänade mer plats. Enda man fick se om DISSECTION var att ngn sade "--- han kom från Dissection spelningen i sthlm" <- det var det enda!! hmm...
4. Extra materialet handlade om de banden som redan snackat sönder rutan.
5. Garvade åt sköna turnéstories som folk hade. Yngwie och Europe verkade ha ett skönt liv XD
6. Skön bonus när Dani Filth och Paul Allender satt och såg skitsöta ut i tvn, mamma går förbi och ba "Men vilka söta pojkar." <- ironi. Jag ropar efter henne att det faktiskt är Dani Filth som hon gillar så mkt <- hon vet inte hur han ser ut XD hahha också skönt att Satyricon snackade lite och Mayhem och Burzum var nästan med i filmen.
Syster var också duktig på att glida förbi och skrika namnen på folk som var i rutan. Kändes som vi hade egna sport/musikkommentatorer i min syster och mamma 8)


Comments
Postat av: bex

SV; jo det är lite weird men man tackar :DMycket Europe, de skulle jue fan va med överallt och snacka.. men intressant i alla fall :)

2011-12-06 @ 11:23:42
URL: http://bexxxie.blogg.se/
Postat av: Mörketid

Liker det! Må se om jeg får tak i noe mer av Acylum.. Artig at du også hørte på Murderdolls før! Kunne alle låtene på Beyond the Valley of the Murderdolls på bass, hehe. Satt en hel påske og lærte meg hele CD'en, gode minner!

2011-12-06 @ 14:49:47
URL: http://www.morketid.org
Postat av: Satanja

Nu har jag ingen aning om vart du bor, men kolla min blogg och se om det är något du är intresserad av... (inlägget med Lizzy Borden).

2011-12-06 @ 16:54:17
URL: http://www.satanja.se
Postat av: Bumbi

Måste också se den där. Min polare var med i den då hon va ihop med Yngve, men hans nya fru hade typ stämt filmen och tvingat dem att ta bort de klippen. Helt skevt. Vet inte om de är kvar nu eller om de tagit bort klippen. Kanske finns olika versioner av filmen.Sv: Tack! Och mer julmys ska det bli! :D

2011-12-06 @ 20:57:12
URL: http://annabumbi.blogspot.com
Postat av: nea

jäkla snygg make!

2011-12-07 @ 14:14:47
URL: http://lildee.blogg.se/
Postat av: Mörketid

Høres fantastisk ut! Hadde vært kjempeartig å se Wednesday en gang. Tror Murderdolls er det eneste bandet jeg noen gang har hatt på en poster på veggen, hehe. Wednesday er fantastisk, men jeg tror Acey var min favoritt! :P Hadde vært kjempesnilt om du kunne sende meg Acylum! Bare å sende en mail eller noe. :)

2011-12-07 @ 16:19:22
URL: http://www.morketid.org
Postat av: Nea

nemas! visst är hon söt :)

2011-12-08 @ 16:34:04
URL: http://lildee.blogg.se/
Postat av: sanna

Så mycket europe? precis som jag trodde och var rädd för. för lite variation och mest fokus på de mest kända. ska bli intressant att se den dock ;D

2011-12-17 @ 22:48:11
URL: http://ssanibo.blogg.se/

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0