I am the darknessE Nomine – Herr der Schatten
Har haft en awesome helg ! Oh yes, vänta måste tänka efter vad som egentligen hände.

Fredag firade vi Julia och Dennis, de hade hyrt lokal osv. Sedan dansade vi på krogen. Satt på McDonalds efteråt, döda stället, åt inte äckelmaten utan tittade bara på när de andra gjorde det. Hade trevligt med alla, gick med Julia och Dennis en bit hem, pratade om kvällen - tack för den!
Lördagen åkte jag först ut med min kisse till stallet och lät honom se något annat än staden; resultat blev en lycklig katt som sedan däckade på golvet direkt när han kom hem. 
Åkte sedan ut till Hallsta med Jimmy och hängde hos Jennie och hennes söta söta kisse Chloé, fy fan vad söööt ! Tittade på skräckis och sedan en annan film och åt godis och tog en promenad. Jennies mami var där också, fick prata lite med henne. :3 

Idag har jag setat och mått konstigt och haft värsta humörsvängningar, märks att hösten närmar sig, jag får ångest. Märks direkt för jag blir sjukt rädd för att förlora alla mina vänner direkt, varje gång ångesten kommer så tror jag att alla hatar mig lika mkt som jag själv gör.
Borde skärpa mig, för det skapar så mkt diskussioner när jag misstror folk.Comments
Postat av: Ying.

Tack för stödet kära du! :)Alla är rädda för att bli lämnade men då ska du

komma ihåg alla fina stunder du har med dina underbara vänner. Där du känner att vänskapen emellan är ingenting mer än sanning. När du visar hur mycket du tycker om dem så är jag säker på att dem känner det och hoppas kunna besvara din kärlek till dem. :) Hösten är tiden för mys, speciellt med vännerna!

2011-08-15 @ 12:22:02
URL: http://feimuy.blogg.se/
Postat av: Ida

Ja, festivaler är gött! Kom hem från Skogsröjet igår, det var grymt :D

2011-08-15 @ 15:49:48
URL: http://drinkitup.blogg.se/

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0