Til Hel og tilbake igjen

UPDATE: Köpte albumet och lyssnade på det nonstop i typ en månad, kan nu säga att jag avgudar ALLA låtarna. Fy fan vad bra dom är <3


De flesta har redan uppmärksammat Burzums nya album,
men jag måste ju få göra det jag med - på mitt eget oproffsiga sätt. \,,/


BURZUM
[FALLEN
]
Spotify: Burzum – Fallen

Okay here we go:
[Fraverdenstreet] - Introlåt! Alla vet väl vid det här laget att jag älskar intron. Jag gillar att lyssna på konstiga saker that makes no sense. Fraverdenstreet är underbart, men det är egentligen inte ett skit jag lyssnar på när jag hör det, men det är ändå mys.
[Jeg Faller] - Första lyssningen diggade jag allt som faan utom själva refrängen, i was like WTF först. Men nu kan jag inte sluta lyssna på den.<3 Även om refrängen är lite... weird, så kan man inte låta bli att fastna på den här låten. Ah beroendeframkallande :3
[Valen] - Man minns varför norskan passar så satans bra till det mörka livet. mm. fråga inte varför.
"Mørket har senket seg for alltid.
"

[Vanvidd] - Man skiter ju inte på sig av lycka, men det är en heltokejbra låt som man kan lyssna på fler än en gång... fast jag klickar nog tillbaka och lyssnar på Valen igen istället.
[Enhver till Sitt] - Första intrycket av låten är att det känns lite som en fortsättning på de tidigare tracksen, som om Vanvidd inte var slut än. Men när man kommer in mer i låten har den faktiskt ett eget liv utan Vanvidd. Det är cool. Har inte fastnat för låten än dock.
[Budstikken] - Älskar introt på låten, och resten av låtens 10 minuter i övrigt är riktigt skön. Lagom mycket darkness. I like ;3 och nej den känns inte för lång.
[Til Hel og tilbake igjen] - <3 Instrumental!!!!! *hoppa runt i en ring* Okej jag älskar när låtar har vocals och sådant, men det SKA vara en instrumental i slutet och en i början, det bara SKA vara det, och jag är mycket nöjd.

Sammanfattningsvis är jag happyface med baphomet halsbandet mot läpparna, det inte ett höjdaralbum, men lätt värt att lyssnas på eftersom många låtar är RIKTIGT FUCKING MYS.
Alla låtar är värda att lyssna på, men dom räcker inte för att bli
ett av årets bästa album i min värld.
>>Fast man måste ju inte göra årets bästa album för att vara bra, true that right?<<
Burzum ÄR insanebra, kan lätt tänka mig att äga skivan anyway.<3

Favoriter: Jeg Faller, Valen, Fraverdenstreet, Budstikken och Til Hel og tilbake igjen.

Comments
Postat av: BabyStrange

Vilket kul format, låt för låtanalys & ohämmad entustiasm! Jag gillar det!Sv: Usch då, vet inte om jag är redo för så många vuxenpoäng. Det är nästan så man borde skaffa sig stadigt förhållande och pensionsfond och fonduegryta :/

2011-04-13 @ 23:08:32
URL: http://poetsaredepressed.blogspot.com/

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0