Semper Fidelis

Forever Loyal är vad jag är till industrin.
Nytt album på G från Nachtmahr! Can't tell you how excited i am!! WOHO!<3
Semper Fidelis heter det, finns vanlig, Limited och collectors edition. 
Har beställt Collectors Edition ( for the Die hard fans) från http://www.infrarot.de

Bäst för Nachtmahr att albumet är lika grymt som deras andra album :)

 


Götterdämmerung

Idag städar jag inför flytten, hittade massa skit från när jag var liten på vinden, maaa vilka minnen!!!

Var med Dani igår och kollade in vår nya galleria IGOR här i Västerås, har äntligen fått mer affärer och Hollywood är större!! :)


Åh och nu har vi Mist Stockholm i västerås, köpte en ögonskugga (ville typ ha alla).
En svart ögonskugga med grönmetallic i blev det, det är nice med de här color vibration ögonskuggorna<3


Straight out of hell


Ny design. bara för att det är mörkt i hus och hjärta just nu ska vi ha lite straight out of hell skit.
Vet fortfarande inte vad jag ska ha som bakgrund, ska klura på det. Tills vidare får det vara mysigt svart ;*


On horns impaled


Watain – Watain [Live Bonus Track]


Bild från Watain Spelningen<3

Jag känner mig ganska trött, nere och opepp. Samtidigt känns det som jag väntar på något, som om det snart kommer hända något revolutionerande i mitt liv. Det känns som jag står på en klippkant och försiktigt kikar över kanten för att möta ett mörker, jag kan inte avgöra hur långt jag kommer falla, om jag ens kommer klara fallet, men det känns spännande och hemskt på samma gång. Jag vet inte vad allt det här innebär, jag vet bara att jag måste ta steget över kanten och se vad som händer.
Förhoppningsvis kommer jag flyga.


I can't be proud being a Swede anymore.

Mina killkompisar skriver så bra och passande texter för hur jag känner nu..:
This Place has long before gone wrong
This Place will always bleed
Annihilate ourselves
How the fuck will this end?
What was given to us we destroyed in return
Like bloodsucking flies
We don't care how it end.
We're trapped in our own circle of death
This shit will never end
It's too late to stop
And it's all our own fault.

- Intrive - L.I.F.E


Jag vet inte om jag orkar ta upp det här med valet, jag förstår bara inte hur ett rasistiskt parti kan komma in i hela skiten, gaaah jag är så arg på svenska folket just nu.
Allt detta är ett tydligt tecken på egoism i det här jävla landet. Moderaterna som skiter i fattiga, sjuka och studenter, och SD som är ett jävla nazi parti men gömmer sig bakom fina ord. 
Jag orkar inte med det här, funderar på att dra till Norge, om jag får ta med mig alla mina vänner förstås ;)


hade iaf en trevlig helg . rolig bild från Frontrow på Intrive :D

Mattias MadCap, Konstantin, Jag och Dani XD

 


Painkiller

 

Kulturnatt i västerås: Konst, musik och skitmkt folk på stan. jag gillare.

Men lackade ur helt när vi skulle dra och kolla Beyond All Recognition på något litet skitställe som inte ens hade ett kösystem, det var fullt därinne så det var två kids som körde "två ut två in" och sådär, och så började dom välja vem som fick komma in först istället för att ta de som stod först i kön, så vi lackade, sket i kidsen och gick till W&B och drack bort våra sorger. eller ja. 
Älskar ställen med åldersgräns ;(
Stack på Culturen sen och kollade ett Psykadeliskt rockband som jag inte kommer ihåg vad de hette. :)(Y)
Sedan ner på Sigurds och träffa allt schysst folk och kolla på pojkarna i Intrive för sjuhundrasjuttielfte gången, det var awesome, en av deras bästa spelningar på länge.
Och jag har blåmärken över hela ena låret för att Konstantin och Dani stod och bankade på det X) METAL.

Yaah.
Nu ska jag sticka och göra mitt val ^^

Manalaan, manalaan, manalaan,

Myyn sieluni saatanalle, mutta en jää sen saatanan alle.
Turmion Kätilöt för hela slanten just nu ; kom på att "Hades" är jävla skön när man ger den en chans, och bra lyrics. :)


Jag är jätte förvirrad just nu, jag vet inte vad som är fel med mig. :(
Önskar att livet kunde vara lite lättare, men då kanske man inte skulle uppskatta de glada stunderna lika mycket. Men lite fler glada stunder skulle inte vara fel.
Antagligen så är det bara mitt höstdepp som pratar nu, och så fort den här långa vintern är över kan jag bli glad igen. Men det tar en sådan jävla tid.Into the night

Hade riktigt trevligt igår. Hängde med Konstantin och lyssnade lite på Zavod, så niiiice. Sedan spelade vi Tekken 5 (flummiga gubbarna XD) och lyssnade på musik och tittade sedan på Braindead X) fick en galen cykeltur ner på stan sedan för att hinna med bussen, skrattade hela tiden typ och blev livrädd så fort Konstantin sade något för jag trodde att han skulle krascha in i något ^^,

FY fan vad deras skiva är BRA, ni måste köpa den när den kommer ut.
Åh och älskar vad Konstantins mamma sade när han visade henne låtarna, pepp och glad efter fyra års slit: "Hur går det i skolan?" <- typiskt mammor. XD hahah.


Jag vill också ha Zavod loggan på väggen :3
Zavod Army

Sworn to the DARKAwesome Awesome Awesome spelning av Watain igår!! FY Satan vad bra det var!!!Började med en skit darkness skivsignering, mörkt med tända ljus på skivbörsen
Erik (sångaren) stänkte blod och svor min skiva till mörkret (med tanken då eftersom ingen av dem sade ett ord), jag tackade honom glatt, fick en konstig blick. Vi stack & droppade blod över halva stan, skrämde några turister och några 30+are när vi gick och försökte torka dem, alla gick med blodiga skivor i händerna liksom XD

Björn var schysst och skötte kameran ^^
Första förbandet var RAM, heavy metal som inte tilltalade mig särskilt mkt. Stod mest och trampade och ville vila fötterna eller något. Andra förbandet hade ett namn som var så jobbigt att jag inte orkade lägga det på minnet, det stavas typ Repugnant eller något sådant ;D haha jag kom ihåg det, eller så är jag ute och cyklar. Black metal typ och skittråkigt. XD Vi gick ut till Jägertältet på baksidan av Sigurds<- man gick genom ett fönster METAL.Sedan ÄNTLIGEN Watain! Det var helt sjukt Awesome, fick som vanligt minnesluckor dock så kommer knappt ihåg allt men jag stod och njöt hela tiden, allt gick rakt in i mig, både musiken och folket runt mig och bandets närvaro och dekorationen på scenen. det var så .. .mysigt, blodigt folk längst fram för sångaren Erik sprang iväg och kom tillbaka blodig och ägnade sig åt att headbanga blod på sina fans som bara tafsade på honom för att få mer blod på sig ;3 Det enda som var synd var att jag inte såg särskilt mycket eftersom alla framför mig var meterlånga metalister med tre meter långt hår upp i luften hela tiden :D hahuh mkt fint folk att titta på <3RSS 2.0