Couldn't take this anymore


I will break your heart
Tear you to pieces
And rip you apart

Vet inte varför all glädje rinner ur mig så fort.
Saker som glädjer mig skjuter jag undan, och saker som tär på mig stannar kvar.
När jag klarade teoriprovet peppade jag som fan, var ärligt gladare över det än när jag fick körkortet för jag var mest rädd för teorin. Sedan när jag peppat lite hos Ekman och ringt mina föräldrar blev jag arg på hela världen.
Sedan deppad.
Sedan fick jag mitt körkort, var ärligt glad då med men bara några timmar senare kände jag ingen glädje längre. Jag bara log för att folk förväntade sig att jag skulle vara lycklig.
Men jag kände ingenting.
Nu känner jag bara ångest, jag vet inte ens vad det finns att vara glad över i livet förutom att jag har underbara vänner. Men det är skillnad på att veta att man ska vara glad och att känna sig glad. Tankarna av glädje finns där, men inte känslan av glädje.
Jag önskar att jag kunde få vara riktigt lycklig, längtar tillbaka till stunderna då lyckan känts rakt igenom utan att en smak av bitterhet smyger sig in i leendet. Bitterheten tar över hela mig. Jag går och hatar allt, stör mig på minsta lilla hos folk, blir arg på alla jag inte känner.
Irriterar mig på allt tills jag vill skrika, slå och sparka sönder hela världen.

Jag VILL vara glad.One day i will get revenge
One day it will all just end

Comments
Postat av: Emelie's WickedTime

känner igen mig, en höstdeprition kanske?

2010-10-20 @ 16:50:05
URL: http://wickedtime.blogg.se/
Postat av: Gymmy

hahha har du sett spartacus:P den e nice

2010-10-21 @ 12:55:37
Postat av: [lisabjernhagen]

Åh men fina sötis, blir så ledsen när du skriver så :( du ska veta att jag ALLTID finns här trots att jag är så långt bort! glöm aldrig det, är bara att ringa/smsa vad du vill <3 kan känna igen mig i det du skriver dock. men vet inte riktigt varför det känns så... tveka i alla fall ALDRIG på att höra av dig om du behöver någon :) <3sv: aha okej, kajal som det sista du lägger på typ? :o nu är det mycket jag ska testa, hehe. du har ingen typ bild för bild när du sminkar dig här i bloggen? känns som att du ska ha det :Doch TACK! är inte alls snygg ju :* you are.och tack söt, ska krya på mig så gott jag kan :D hoppas du klarar dig utan <3

2010-10-22 @ 13:07:47
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: [lisabjernhagen]

sv: thanks :D ja men då är vi likadana då! haha. ooh, skulle kunna visa dig :o vågar aldrig riktigt lägga ut det jag tänkt buda på i bloggen... om massa läsare blir inspirerade och börjar tokbuda ;) haha! ego xD länkar om jag hittar igen den!

2010-10-22 @ 13:15:40
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: [lisabjernhagen]

http://www.tradera.com/item.mvc/viewitem/?auctionId=120125268 här har du den :D <3

2010-10-22 @ 13:16:25
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: alice 巧兒

Älskade käraste Luff <3

Önskade att du kunde vara glad utan att känna av bitterheten överhuvudtaget!

Älskar dig så himla mkt! Skulle verkligen kunna ge allt i världen för att få dig att le och vara glad i en enda sekund, allt för dig bästaste!Skrik och var sur på alla, men försök sedan att minnas allt glatt så glädjen kan övervinna bitterheten.Älskar dig Luff <3

Call me eller sms.a om det är något!

Alltid alltid här för dig Luff luff, min sol!<3<3

2010-10-24 @ 23:09:41
URL: http://sometimesithelps.blogg.se/

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0