Native NatureHaha jag och Dani klippte sönder band t-shirts för att de ska sitta bättre - och satte resterna på huvud och armar och överallt vi kom åt, såg ut som hippies och vi gillare ;)
Det är btw värsta jakten att shoppa med Dani för vi har precis samma klädsmak och skosmak och smyckesmak och sminksmak. Jag glodde in i hennes garderob och insåg att den nästan var precis likadan som min X) Shit vi får köra klara färdiga gå när vi ska på stan och sedan förvarna varandra.
"Idag ska jag ha leopard på mig så ha inte det du med för då ser vi fail ut" <- vi hade leopardlinne och likadana leggings en dag, höll på att garva ihjäl mig :D<3Jag har äntligen fått tillbaka min skinnjacka som min syster "lånade" varje dag. Hon har köpt en egen och nu får jag äntligen ha den igen, kul att jag inte får tillbaka den förrän sommaren är över och man fryser som satan i den eftersom den är så satans kort. Men men, kan ju alltid sno hennes skinnjacka som är varmare :3

Comments
Postat av: Fredrika

helt underbart är det att ha en själsfrände som är så sjukt lik en själv! :Dsv: jaa visst är dem?! och heeheee, jaa, adressen kan ju vara lite jobbig att minnas asså... jag har nog typ 300 bokmärken i min webbläsare, huuhuu... ;))

Postat av: [lisabjernhagen]

SNYGG är du!! :*sv: jaså, hahaha ja men precis ;D det hjälper säkert en mycket! aw, men tack tack snyggare <3haha ja visst ÄR dom :D helt galen. hoppar runt hela tiden!

2010-08-28 @ 12:20:34
URL: http://lisabjernhagen.com

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0