Lady Dominate

Är fortfarande inte nöjd med designen, ångrar mig och ångrar mig hela tiden :3 Ska andas ett tag och skita i det för stunden.
har dampat sönder hela dagen nu över att jag inte kan betala stuff över internet, så måste dra ner på skivbörsen imorgon och köpa biljetterna till Watain.

Var ut och sprang idag, tycker att det är så pinsamt att gå utanför dörren utan smink och grejer, och att sedan kuta omkring som en annan dåre med eld i baken gör bara saken värre. Så jag gled iväg lite i skuggorna och sedan in i en skog och kuta omkring och skrämde en och annan rädd groda, sedan försökte jag gå hem utan att se alltför svettig och besvärad ut.
Har jag seriösa problem?
Ja.

Varför är allt pinsamt när jag gör det och aldrig när andra gör det? Ser jag folk som springer tänker jag bara "Jävlar vad nice att springa lite, jag vill också vara sådär hurtig och snygg och blää." Sen när jag själv springer tänker jag typ "Oj vad jag ser äckligt hurtig ut, dags att glida ett tag så man inte ser för störig ut. Nu är jag säkert röd i ansiktet, de tror säkert att jag försöker gå ner i vikt fast jag bara gillar att springa lite...." <- osvosvosvosv. Jag bryr mig för mycket om vad andra tycker och tänker.
Dags att växa upp förihelvete.Comments
Postat av: Emma \m/

sluta va så snygg kvinna :(

2010-08-31 @ 19:19:36
URL: http://emmasv.blogg.se/
Postat av: [lisabjernhagen]

SNYGGING!men jag bryr mig också för mycket om vad folk tycker. sjukt jobbigt sjukdom >.< du såg då garanterat inte för hurtig ut eller nåt! haha <3sv: men precis! EXAKT vad jag menar. blir helt fel. budskapen och allt blir helt fucked up.ja man får hoppas dom kommer tillbaka och blir riktiga sonic ;)

2010-09-02 @ 17:06:14
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: [lisabjernhagen]

sv: naw, men thanks! :*

2010-09-02 @ 17:10:27
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: ROCKABETTY

sv: danke schön!Haha, eller hur! Hade aldrig tänkt tanken på att spanjorer kunde lira metal. Jag tänker bara orientalisk dans, haha!

2010-09-02 @ 21:09:41
URL: http://rockabetty.blogg.se/
Postat av: [lisa bjernhagen]

sv: Jasådu! ja men absolut, han är verkligen speciell. och hans texter och allt... inte ska man skämmas för sånt :D

2010-09-03 @ 12:44:34
URL: http://lisabjernhagen.com

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0