The root of all evil

Ett band som jag aldrig kan bestämma mig om jag gillar eller inte är Arch Enemy.
Men idag släpper de en ny skiva på Century Media: 

Arch Enemy
- The Root of All Evil

Blir till att lyssna lite och se om jag kan bestämma mig om jag gillar dem X) hah
Lyssnade mkt på dem i typ åttan men det var bara någon månad, så jag vetefan ^^ Började lyssna på dem för att jag hörde att en av mina idolers (Adrian Erlandsson - trummor i At the gates, The haunted och Cradle of filth -> sistnämnda fram till 2006) bror var med i bandet (Daniel Erlandsson på trummor).
Arch Enemy
>>svenskt melodisk death metal-band från Halmstad

("Bandet spelar klassisk dödsmetall, men blandar också in en hel del element från thrash metal-scenen, och även en gnutta 80-talshårdrock, vilket hörs genom att bandet lägger stor vikt vid gitarrsolon.")

Medlemmar

Angela Gossow - sång
Michael Amott - gitarr
Christopher Amott - gitarr
Sharlee D'Angelo - elbas
Daniel Erlandsson - trummor

 

Adrian Erlandsson<3
the man the myth the legend


"Adrian Erlandsson, född 27 oktober 1970, är en trumslagare från Göteborg. Han började sin karriär i At the Gates och sedan på The Haunteds självbetitlade debutalbum.
Erlandsson spelade fram till i november 2006 i Cradle of Filth. Han spelar nu i bandet Nemhain med sin fru Morrigan Hel. Han har även börjat spela med Paradise Lost.

Adrian Erlandsson spelade också i Skitsystem 1994-1997. Ett samarbete med Deathstars ledde till att Erlandsson spelar trummor i en version av titellåten på albumet Night Electric Night, utgivet 2009. Låten är ett bounusspår på den begränsade utgåvan, "Golden Edition", av albumet."


Daniel Erlandsson
the brother to the man the myth the legend


Comments
Postat av: Janina - Modellen som skiter i alla måsten

SVAR;Ja visst är de lårhöga underbara :D Jag tror Sara (den andra modellen) kommer se jätte snygg ut i dom :) Ev. så ska jag försöka fixa ihop en tuff styling så att jag kan ha mina lårhöga också i lack & massa spännen :) frågan är bara vad man ska matcha dom till :S

2009-09-30 @ 08:32:33
URL: http://janinanaslund.blogg.se/
Postat av: Linda

wohhhh! jag älskar arch enemy, haha. träffade dem och knäppte lite kort på hultan 08 :DD

2009-09-30 @ 11:00:48
URL: http://lindaigglund.blogg.se/
Postat av: Linda

sv: woh, det kan jag tänka mig :c jo, jag lär nog vänta ett tag innan det blir hästar igen alltså. man ska ha råd också (n) :c hm, det låter i alla fall som en besvärlig situation. du kan ju inte bara lämna den liksom. hu, undra hur fasen man skulle kunna lösa det där ;c hm

2009-09-30 @ 11:04:44
URL: http://lindaigglund.blogg.se/

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0