BraindamageÅh du har ingen aning om hur mycket jag saknar allt.
Västervik<3
Pendling<3
Skoltråkerier<3
Internatet med mysiga filmkvällar och plugg och annat <3
kvalitetstid<3
Studenten<3


Och jag önskar att jag kunde känna mig så glad som jag kände mig då, men för varje dag som går får jag mer och mer fjärilar i magen som äter upp mig inifrån. Jag drunknar i saknad.
Jag saknar dig så sjukt mycket, och visst, vi har träffats en dag ibland, men det känns otillräckligt, för jag är så invand på att ha dig vid min sida varje dag i två hela år på internatet, dag och natt, plus varje dag sista året på gymnasiet som vi pendlade tillsammans.

Det jag upplever nu är otillräckligt, jag förstår inte hur jag klarade mig utan dig förr, hur jag kunde sitta och vara nöjd med min dag när jag inte hört något från en Jennie som jag då inte kände.
Hur in i helvete ska jag överleva utan dig??!!
Svara på det.
Bara tanken får mig att gråta.
Och jag tänker inte överleva utan dig -
jag släpper aldrig taget och du får sparka bort mig om du -mot förmodan- ska få bort mig ;)

Jag vet ju att du tycker om mig lika mycket som jag tycker om dig, men som du vet är mitt huvud min fiende.

För de som inte vet så intalar jag mig alltid det värsta, hur alla hatar mig, jag kan fantisera ihop hela historier om vad folk tycker om mig bara de kastat en enda blick på mig, och det är så tröttsamt.

Jen, Du har hjälpt mig förbi en del av det, jag har blivit duktigare på att inte bry mig om vad andra tycker, men ibland får jag... eh... återfall och det handlar ofast om en förlamande skräck för att bli av med mina närmaste vänner som tar livsglöden ur mig.

Jag skulle aldrig klara att förlora dig, och inte Alice - inte Intrive killarna, inte Ewe och Malin, jag skulle aldrig kunna förlora Elenor, inte Zavod pojkarna, och inte heller Liza som jag ser glida ur mina fingrar, eller hon har redan försvunnit men jag vägrar att inse det. Skulle aldrig kunna förlora flera människor som betyder för mig, människor som man kan umgås med, prata med, och jag vill njuta av deras sällskap istället för att oroa mig för när det ska ta slut.


... Det jag vill säga är att Jag älskar dig Jennie.
<3

Comments
Postat av: Jennie

Jag börjar gråta.

Kommer tillbaka med en kommentar när jag samlat mig lite.. :')

2009-09-28 @ 07:40:36
URL: http://jenniemandl.blogg.se/
Postat av: Jennie

Justja, skulle återkomma. Haha jag jobbar ju du vet, så hinner inte mer än läsa typ. :/ Men du vet precis vad jag tycker och tänker och känner och allt, så behöver inte skriva så mycket egentligen. Mer än att jag äääälskar dig, och kommer alltid stå vid din sida. <3

2009-09-28 @ 21:24:57
URL: http://jenniemandl.blogg.se/

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0