Time has run out for me -this time?

WHYWHYWHY??!!
Jag fattar inte varför jag alltid gör såhär - Älskar ett band i flera år -
till exempel som nu - MUSE.
Och sen när de kommer till Sverige så säger jag att jag ska gå på dem, men bara för att jag inte hittar sällskap så skiter jag i det. och sen efter de varit här och det är försent så får jag något slags depressions sammanbrott och dör för att jag inte var där och såg hela skiten. ;_; jag ville så gärna, och nu sitter jag här ... precis som med manson förra året :( fast som tur var såg jag ju manson på Metaltown, men anyway, undrar om Muse kommer något mer till Sverige? Jag har lyssnat på Muse i flera flera år, och ändå aldrig sett dem live, och det är så fail att när jag får chansen så tar jag den inte :( Enda ursäkten jag har är att jag haft så mkt med att försöka få jobb, vilket gör att jag har 0 i inkomst, så jag har ju inte precis råd egentligen, men har lite sparpengar som kunde ha gått till Muse.

men iaf, dör när jag ser det här:
och då är ändå det här bara EN av alla underbara låtar med Muse.

Stör mig btw på det han på tv säger så fort reklamen för deras nya album kommer...: Typ- nu är de redo för den stora publiken. eller något sådant , but wtf är du helt efter eller? De har varit hur stora som helst innan du kom på att de fanns lilla gubben ;)))
Nu ska jag sluta dampa... ^^<3


Comments
Postat av: Gavin

Suger att du inte fått se. Så Sisters of Mercy in Diblin '97, brott tre ben i fot, ändå en bästa av nätt i mitt liv... ännu.

2009-10-26 @ 20:04:33
URL: http://my.opera.com/garlingmatthews
Postat av: Karin - Avarquare

Gavin:

jaa ;_; åh ajaj, haha men det är bra, stenhårt ;D;D

2009-10-26 @ 21:56:34
URL: http://avarquare.blogg.se/

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0