Beloved

Tänkte för en gångs skull tillägna ett inlägg till min häst, Kung Sune. Langar aldrig upp bilder på honom eller skriver särskilt mycket om honom för att folk oftast blir lack på hästbilder osv.
Men bara för det betyder det inte att jag inte älskar honom SJUKT MYCKET.

Tyckte inte alls om honom den första tiden, kändes som han försökte ta Sofis plats i mitt hjärta, nu är han mig så nära att han är en del av mig. Utan honom skulle jag inte palla något alls. Sofi är älskad av så många, hon klarar sig, Sune behöver mig...
Vår vänskap utvecklades under min praktik, då det bara var han och jag på Helmer. Har aldrig varit honom så nära som då. Det var guld värt för oss, och nu är vi bästa vänner.
Innan Helmer var våran relation ganska så ostabil. Nu älskar jag honom och jag vet att han tycker om mig på sitt sätt.

Han är den som alltid finns här för mig. Att känna hans mjuka mule mot sin kind, att se att han sluter ögonen och njuter av min närvaro lika mycket som jag njuter av hans, det är LYCKA. Då är jag helt lycklig och jag kan skita i alla krav, alla måsten och allt som finns i min vardag som jag bara vill spy på. Men ändå finns tankar i bakhuvudet, tänkt om något händer honom? Tänk om något gör att jag måste sälja honom? Tänk om vi måste skiljas åt en vacker dag.
Det måste vi förr eller senare, en av oss dör och jag skulle aldrig stå ut med ensamheten som han skulle lämna efter sig.
<3

Även Sofi kommer att försvinna, och det gör att jag får tårar i ögonen när jag ser henne. Hennes vänliga, nyfikna blick under den där fluffiga luggen. Hennes försiktighet med barn och hennes stadiga, trygga temperament, hennes livsglädje. Hon är unik, one of a kind, och jag kommer aldrig att träffa en sån otrolig häst som hon är.
<3


Nu är jag klar med hästsnacket, hoppas ingen dog eller spydde det den nyss ätit.It's so quiet I can hear
My thoughts touching every second
That I spent waiting for you
Circumstances affords me
No second chance to tell you
How much I've missed you
My beloved do you know
When the warm wind comes again
Another year will start to pass

My beloved do you know
How many times I stared at clouds
Thinking that I saw you there

+ en liten note: High Fashion (Jonte) Tänker på dig, saknar dig,
Vet inte hur många år som gått, är det fem? Men ännu har jag inte slutat älska dig... vila i frid.


Comments

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0