If I never loved I never would have criedBecause of i could have it my way, i'd slit your troath with the knife you left in my back.


Skapligt trött på tjejer just nu, inte alla tjejer, det finns undantag som allt.
Trött på allt skitsnack, alla blickar, alla låga grejer som alla sysslar med. ÄR DET NÅGOT SOM ÄR FEL SÅ SÄG DET RAKT UT ISTÄLLET FÖR ATT GÅ OCH BLÄNGA I TYSTNAD OCH IGNORERA FOLK!!!
Dags att inse att man inte bara kan kasta bort vänner över en dag. Hur kan allt ändras över en natt när inget hänt? Det här är förvirrande och väldigt deprimerande, för jag tyckte verkligen om er, massor massor massor.

måste lära mig att inte lita på folk direkt, måste lära mig att inte tro gott om alla, måste lära mig att inte ta någon skit bara för att jag ser ner på mig själv. Om alla trampar på mig och jag själv hänger på funkar det ju liksom inte.


Glad att jag har mina riktiga vänner ->  TACK för att ni finns, Intrive gänget, Jennie, Alice (även om jag aldrig träffat dig IRL ;D LUFF), Alla grabbar utanför Intrive som Zavod osv tänkte säga Troll men hon är ingen grabb XD sätter henne här anyway ^^ , Elenore (även om jag bara träffat dig en gång känns du äkta som få) och gamla godingarna Äwä och Malin. <3Sket i dansen i tisdags , dels mådde jag skit både psykiskt och fysiskt (sjuk och arg/ledsen/deprimerad/orolig över det jag skrivit där uppe), dels så skulle varken Pernilla eller Nina dra på dansen, så sket i allt.

 Var redan i stan när jag bestämt mig, var illamående så ville inte ta bussen hem igen. Slutade med att jag ringde Ekman och stack till replokalen och chillade där med killarna i Intrive minus Jocke.
Så fort jag såg dom så släppte alla spänningar, kände hur mycket jag tycker om dom, sjukt underbara killar. FY FAN vad skönt det är att vara med dom. <3
Längtar tillbaka till the good old days, då vi gick i samma klass osv, hade jag gått med dom nu + att Jennie skulle joina oss, skulle allt vara mycket lättare och ljusare. Ni är otroliga. <3


Tre grabbar av sex, varav fem var där - Intrive.Comments
Postat av: Jennie

aw, snuttan. Så bäst du är <3 och jag håller med, med allt där uppe. Jävligt trist :/ <3

2009-03-17 @ 18:24:03

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0