HAPPY FUCKING BIRTHDAY!!

11 MARS :
Grattis Joakim Söllvander 19 år osv!
Världens bästa kompis, haft mkt nice stunder med dig. WoW helger X) Filmkvällar, snack och gitarrlektioner och allt XD feeeettt , synd att vi inte träffas så ofta längre, men finns alltid med mig ändå <33


Björn, Jag och Jocke, fett längesen XD <3


12 MARS:

Grattis kära storebror, Joakim Svedberg, goes 23 och allt :O,
>>den som alltid finns i vått och torrt. Älskar dig sjukt mkt <33

Den lilla fotoskygga blonda till vänster är min broder då vavav ^^ <3
(fast krille är hemma hos oss så ofta att han nästan är som familj han med liksom resten av broders vänner)

12 MARS:
Grattis älskade Malin Brodin!! <33 Känt dig fett länge... egentligen inte så jättelänge men känner dig -djupt-.
Älskar dig sjukt mkt, du är världens bästa. Minnen med dig <33
If I never loved I never would have criedBecause of i could have it my way, i'd slit your troath with the knife you left in my back.


Skapligt trött på tjejer just nu, inte alla tjejer, det finns undantag som allt.
Trött på allt skitsnack, alla blickar, alla låga grejer som alla sysslar med. ÄR DET NÅGOT SOM ÄR FEL SÅ SÄG DET RAKT UT ISTÄLLET FÖR ATT GÅ OCH BLÄNGA I TYSTNAD OCH IGNORERA FOLK!!!
Dags att inse att man inte bara kan kasta bort vänner över en dag. Hur kan allt ändras över en natt när inget hänt? Det här är förvirrande och väldigt deprimerande, för jag tyckte verkligen om er, massor massor massor.

måste lära mig att inte lita på folk direkt, måste lära mig att inte tro gott om alla, måste lära mig att inte ta någon skit bara för att jag ser ner på mig själv. Om alla trampar på mig och jag själv hänger på funkar det ju liksom inte.


Glad att jag har mina riktiga vänner ->  TACK för att ni finns, Intrive gänget, Jennie, Alice (även om jag aldrig träffat dig IRL ;D LUFF), Alla grabbar utanför Intrive som Zavod osv tänkte säga Troll men hon är ingen grabb XD sätter henne här anyway ^^ , Elenore (även om jag bara träffat dig en gång känns du äkta som få) och gamla godingarna Äwä och Malin. <3Sket i dansen i tisdags , dels mådde jag skit både psykiskt och fysiskt (sjuk och arg/ledsen/deprimerad/orolig över det jag skrivit där uppe), dels så skulle varken Pernilla eller Nina dra på dansen, så sket i allt.

 Var redan i stan när jag bestämt mig, var illamående så ville inte ta bussen hem igen. Slutade med att jag ringde Ekman och stack till replokalen och chillade där med killarna i Intrive minus Jocke.
Så fort jag såg dom så släppte alla spänningar, kände hur mycket jag tycker om dom, sjukt underbara killar. FY FAN vad skönt det är att vara med dom. <3
Längtar tillbaka till the good old days, då vi gick i samma klass osv, hade jag gått med dom nu + att Jennie skulle joina oss, skulle allt vara mycket lättare och ljusare. Ni är otroliga. <3


Tre grabbar av sex, varav fem var där - Intrive.RSS 2.0