Lost what we have found

A creature born in sadness
Will die in sadness to


Har färgat håret - igen, tyckte att det behövdes, kanske inte så smart att göra det dagen innan Metaltown, med tanke på typ färgrester i hårbotten osv, men hellre det än att se orange ut i utväxten ;_; Hata rödaktiga färger som försvinner så jääävla fort.
Nummer 886 Rouge Noir från Schwarzkopf är iaf skitsnyyyygg <33 LOVE IT! ^__^

synd att den är svår att sköta osv. Mitt hår är skittorrt för att jag knappt vågar göra inpackningar och använder massa hårspray varje dag osv. Väntar just nu på att få skölja ur färgen osvosv, hoppas på det bästa!

Är pepp som fan nu, kan inte sitta still, kunde inte sova inatt. Kommer säkert inte kunna sova i natt heller, bara lyssnar på musik och väntar på att det ska bli dag. X) *spring i benen* ^^
woooohh!  *happy dance*
Mest pepp för Slipknot faktiskt, trots att jag redan sett dem, vill se Meshuggah men kan bara tänka på Slipknot X) huu,
Det ska bli jävligt varmt också, så pappa föreläste om vad jag skulle ha på mig osv osv, typ inget smink, massa solkräm, kepa och shorts, Jag berättade att det kommer vara massa folk man känner så man kan inte se ut hur som helst. Jag sökte stöd hos mamma, som bara nickade och log uppmuntrande (road av vår diskussion) och pappa fnös och muttrade vidare på norrländska om att jag var "helt lost" X) <- helt lost är vårat interna skämt. Så helt seriös var han inte. ^_^ (iofs är han aldrig seriös när han langar norrländskan)
well peppar satan nu :D !
Comments

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0