Lost what we have found

A creature born in sadness
Will die in sadness to


Har färgat håret - igen, tyckte att det behövdes, kanske inte så smart att göra det dagen innan Metaltown, med tanke på typ färgrester i hårbotten osv, men hellre det än att se orange ut i utväxten ;_; Hata rödaktiga färger som försvinner så jääävla fort.
Nummer 886 Rouge Noir från Schwarzkopf är iaf skitsnyyyygg <33 LOVE IT! ^__^

synd att den är svår att sköta osv. Mitt hår är skittorrt för att jag knappt vågar göra inpackningar och använder massa hårspray varje dag osv. Väntar just nu på att få skölja ur färgen osvosv, hoppas på det bästa!

Är pepp som fan nu, kan inte sitta still, kunde inte sova inatt. Kommer säkert inte kunna sova i natt heller, bara lyssnar på musik och väntar på att det ska bli dag. X) *spring i benen* ^^
woooohh!  *happy dance*
Mest pepp för Slipknot faktiskt, trots att jag redan sett dem, vill se Meshuggah men kan bara tänka på Slipknot X) huu,
Det ska bli jävligt varmt också, så pappa föreläste om vad jag skulle ha på mig osv osv, typ inget smink, massa solkräm, kepa och shorts, Jag berättade att det kommer vara massa folk man känner så man kan inte se ut hur som helst. Jag sökte stöd hos mamma, som bara nickade och log uppmuntrande (road av vår diskussion) och pappa fnös och muttrade vidare på norrländska om att jag var "helt lost" X) <- helt lost är vårat interna skämt. Så helt seriös var han inte. ^_^ (iofs är han aldrig seriös när han langar norrländskan)
well peppar satan nu :D !
Helt sjukt bra! <3

I push my fingers into my eyes...
It's the only thing that slowly stops the ache...
But it's made of all the things I have to take...
Jesus, it never ends, it works it's way inside...
 If the pain goes on...
Aaaaaaaah!      
            <- that's how i feel when i watch this video ;D huuuu<3
Man får nog aldrig nog av att se de här grabbarna live ;__;

http://www.youtube.com/watch?v=UROimnbXRGo
"Its time to remind the world that PEOPLE = SHIT!
" *RYCK!*

http://www.youtube.com/watch?v=IKjglsodv3I&feature=channel
the lines begin to blur

Har blivit brun idag . . . . . :/
tänkte värma upp lite inför Metaltown, annars bränner jag väl mig, har gått promenad med Jocke (storebror) och Fredrik (hedlund) och snackat om helgen. (Har inte varit inne hela värmeböljan om folk trodde det Oo)
Fredrik den jäveln har fått jobb på festivalbussen ner till Metaltown, kommer ihåg förra året att det var två som jobbade på bussen, fresh my bagel osv.
Är rastlös som fan, vill iväääg!!!
men hästen ägde alla idag, sjukt duktig, me love <3

Metaltown osv tjatar ju bara om skiten nuförtiden, men är så taggad så forgive me XD
osv

+ att nu är det bestämt , v.31 åker jag och bästaJennie till Västervik! :D ska bli hur mys som helst. Me like<3


Countdown

Wih snart är det Metaltown :) Ser fram emot det som fan, har lust att åka ned redan nu och bara hänga i Göteborg ^_^ men det kan jag inte för min skjuts jobbar osv.
Men efter Metaltown blir det semester därnere med familjen, vilket blir fresh my bagel. Sen hem och planera för Västervik, ska eventuellt <- verkar som det blir!!, följa med Jennie ner dit och chilla osv osv osv . Fett kul!
Det verkar som att den här sommaren inte blir så ovärd ändå.
Ska ju till Norrland också och träffa släkten osv<3

Nu ska jag packa, städa och övervinna min ångest och ringa den där snubben som jag kanske ska praktisera hos några dagar i höst. ^^
Åh, och så ska jag resa tältet och se om det är OKAAY inför Metaltown <- har ännu ingen sovplats så ska tälta på första bästa ställe, dock inte i rondellen som vi såg folk tälta i förra året x)GOOD LUCK !!! Till de här två (Jocke och Ekman hanging in my kitchen) + Johan, Thimmy, Adam och the new one Morgan (?) don't know that guy, anyway good luck my dear friends och hoppas det går bra på Peace & Love, spela trosorna av folket!! :D:D
Visit > http://www.intrive.se <
eller > myspace <

FU!

DRA ÅT HELVETE !!!

I tried, i gave up


Less som fan på allt. Orkar inte umgås med folk men saknar ändå folk, orkar inte ringa, ordna grejer och sådant.
How did it come to this?
Jag trodde att jag hade blivit bättre på allt sådant där, men nu är jag här igen. Tillbaka på ruta ett, låser in mig och vill inte se omvärlden, jag vet inte vad jag ska göra för att få lust till att leva och se saker igen.
Det är så otroligt tråkigt att inte orka göra något.
Får paniiik, >> om jag inte hade haft så underbara vänner, underbar familj och vackra djur så... dead meat.
Jag är inte värd er!

Jag vet att folk inte orkar med mig, de lämnar mig en efter en, det är ingen som orkar med folk som man måste tjata på för att få utanför dörren. ><' (jo erkänn ni orkar inte)
i hate myself for this.
Och nu har säkert du, mitt allt, tillslut tröttnat på att tjata, jag vet att det är roligare att umgås med glada, skrattande människor (she's a real happy lady) som alltid är taggade för att göra saker. Jag klarar inte av sådant, det går inte hur mycket jag än försöker. Kan inte vara med så glada människor för mycket, hänger inte med, blir lämnad efter och känner verkligen hur fail jag är som människa, verkligen fail big time.
Förlåt för att du fått slösa bort så mycket tid på att tjata på mig. Och nu sitter jag här ändå, ensam, och det är mitt eget jävla fel, jag har omedvetet valt att vara ensam, fast jag inte vill det, jag vill inte vara ensam(!!), men ändå stöter jag bort folk för att jag är ett freak.
Förstår om du tröttnar på mig, men jag vill inte förlora dig, min blondie.<3


well almost no one to blame
always the same
open my eyes, wake up in flames
gonna smash myself to pieces
i don't know what else to do

give it to me
i throw it away
after everything i've done
i hate myself for what i've become
i tried i gave up
throw it away 

Student 2009

Hade hur nice som helst under min student :) woho <3

igår var jag på västerås student också, träffade massa trevligt folk, helt sjukt vad jag älskar dom X) <3
Idag blir det väl att åka hem till Jennie och kolla film, missar Intrives spelning på Sigurdsgatan tyvärr :( jävla skit då. Men men, sånt är livet, och har ju sett dem en jävla massa gånger men ändå - want to support my friends -. Hoppas det kommer mycket folk osv :)
RSS 2.0