The way you make me feel...

Kollade minnesstunden som så många andra, det var så sorgligt. Känns så piss att folk inte visar Michael uppskattning förrän han är död. När hans bror Marlon höll talet på slutet, och grät så mkt osv... det var nog det finaste talet på hela kvällen, hans och såklart Michaels dotters tal ;_; grät som en unge.
"Now they'll leave you alone Michael"
När jag ser Michael så blir jag fylld av sorg, för att han verkade vara en så härlig människa. Han var inte bara Kung på musik och dans, han var även barnslig, blyg och full av kärlek till barn. Jag skiter i om folk tror på att han var en så kallad "pedofil", media snackar så mycket skit och jag har svårt att tro att en sådan barnälskande människa älskar med barn.
Sluta minns honom för allt skit som media kastade på honom på slutet, minns honom för allt bra han har gjort. Earth song säger en hel del om hur han tänkte, man in the mirror också. Han har gjort många mästerverk och han har verkligen nått mitt hjärta, ända sen jag var liten. (även om man glömt honom lite nu på slutet eftersom man varit så inne på metal)

Det enda som irriterade mig på ceremonin var alla jävla pompösa gubbar och präster och allt vad det heter som stod och skrek som fan ut sitt budskap som om de försökte hetsa folk till att jubla. Det äcklade mig och jag tyckte inte alls att det passade in, alla i min familj tyckte att det var äckligt. Pränta in Gud i huvudet på folk, gör det bara, men inte på en minnesstund för Michael Jackson. Föredrog de lite tystare, vackra talen som framfördes av familjemedlemmar eller nära vänner, gärna gråta en skvätt. Det är så ett tal ska hållas.

Skönast var svenska kommentatorerna när de skulle sammanfatta allt folk skrikit ut... X) så typiskt svenskt.
"Eh, ja sammanfattad var han en stor personlighet i största allmänhet" Kort och gott.

"Stora ord, Michael skulle nog ha behövt höra dem medan han levde" <- precis!

Kommer ihåg när man var yngre och lyssnade på honom, vi dansade alltid till hans låtar på dansen. Frida och jag köpte hans skiva och lyssnade på den non stop. Det var tider det ;)

Vila i frid<3


LiveVideor som är så sjukt värda att se! LEGEND!

Oooh <3
http://www.youtube.com/watch?v=07v6tB_OLR8&feature=channel_page

Moonwalk , that's the shiiiet <3
http://www.youtube.com/watch?v=Xaiqo5--8LI


och hahaa , busiga Michael :D

Huhu , med Malcolm eller vad han heter från Ensam Hemma X)
http://www.youtube.com/watch?v=Nl3noJ8pIQE&feature=related

Vatten krig med Janet <3
http://www.youtube.com/watch?v=lzLqg7EDTPk&feature=related

Comments
Postat av: sofie

Jag håller med dig. Typiskt USA att blanda in den där "Gud" i allt. Micheal Jackson var en underbart bra artist!!

2009-07-12 @ 23:48:03
Postat av: Karin <3

Word sister <3

2009-07-13 @ 00:56:07
URL: http://avarquare.blogg.se/

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0