Trust me as you once did <3

 Det gör så jävla ont att du inte litar på mig, för jag litar på dig till 100%
Med dig kan jag gråta, skratta och dansa helt öppet. med dig kan jag röja till vilket band som helst och känna mig fri som en fågel. Med dig kan jag flyga högt utan att krashlanda i smärta.

Jag önskar att du kunde se mig som någon annan än den du verkar se. Jag vet inte om du ens känner mig? Vet du inte hur känsligt mitt hjärta är? Att alla som kommer in i det aldrig kommer ut? Att du nu är fast i mitt hjärta och att jag aldrig låter dig komma ut, för jag älskar dig för jävla mycket.

Jag försöker göra allt för att göra dig glad, jag gör allt för dig, jag skulle kunna gå genom eld och vatten för dig.
och det läskiga är att jag inte ens är säker på om du skulle göra det för mig? Du verkar så arg på mig, Så besviken på mig, fast jag inte gjort något fel vad jag vet. Det känns så ensamt, och jag kvävs i tomrummet du lämnar efter dig varje gång du går, varje gång du hittar annat att göra. Varje gång vi sagt hejdå längtar jag till nästa gång vi ses.

Var inte arg, var inte dömande, jag gör mitt bästa och jag är inte mer än människa. Jag är ingen perfekt människa, även fast jag försöker vara en perfekt vän så kan jag inte vara det. Hur mycket jag än önskar att jag kunde vara det så kan jag inte ge dig en bästa vän utan fel.
Utan dig är jag ingenting, så lämna inte mig här med blödande hjärta.
Du är bland de bästa. Jag kan inte välja mellan vänner typ "den personen är bättre än den andra"  för var och en har sin plats i mitt hjärta, jag kan inte stöta ut någon bara för att du vill vara den enda för mig.
Du är den enda för mig på många sätt och vis, men det betyder inte att jag ska skita i alla andra bara för det. Du vet hur det är, att älska flera personer, att inte kunna släppa taget om någon av dem? Jag vet att du vet hur det känns.

Förstår du inte hur mycket du betyder för mig? Hur många gånger ska jag säga det för att du ska förstå att du är ALLT? Hade jag fått bestämma hade jag haft dig för mig själv, men även du har andra vänner, och jag accepterar det, det enda jag kräver är att du accepterar att även jag har andra vänner, även om du är mitt allt.

Minnena med dig kan ingen ersätta, minnena med dig är unika. Jag glömmer aldrig, och jag hoppas att du aldrig glömmer, och jag hoppas att vi kan få många vackra minnen tillsammans även i framtiden. Vi är ju trots allt vänner, och vänner står upp för varandra i vått och torrt. Därför hoppas jag att du ska lita på att jag älskar dig i vått och torrt. Hur sur du än är på mig kan jag inte bli arg på dig, för jag älskar dig så sinnessjukt mycket.

Förlåt för att jag finns.
Jag önskar att jag aldrig fötts.
Ditt liv hade nog varit enklare då och jag hade sluppit mitt liv.

Comments
Postat av: Sofie

Åh! Det här inlägget fick mig nästan att börja gråta! Vänskapen är så underlig. Man kan bli gladast i världen av en vän, men samma person kan såra en otroligt mycket så att man undrar om man ens är värd något. Men du är min syster, så du vet troligtvis redan att jag älskar dig! Jag vet precis hur det kan kännas, Jag har varit där jag med, att man inte känner sig tillräcklig, man fattar inte vad man gör för fel. Men du ska inte be om ursäkt för att du finns! För du har vänner och familj som älskar dig!<3 puss och kram /Syrran

2009-05-01 @ 21:36:23
URL: http://sofiesvedberg.blogg.se/
Postat av: Karin

tack älskade syster <3

2009-05-15 @ 18:54:26

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0