Nightmare before Christmas

Shit inatt drömde jag en så läskig mardröm att jag knappt vågade öppna ögonen.
Den var hur verklig som helst.
Okay här kommer den; lite långt inlägg nu men den var så arghghgh.

Började med att två tjejer släpade mig i håret över golvet. Jag hade tovigt mörkt hår, världens hemskaste ansikte, kan inte beskriva det, men såg inte ut som mig någonstans men jag visste att det var jag, bara det att jag var besatt. Skitläskig, läskigare än alla skräckfilmer tillsammans XD Jag skrek massa konstiga saker på okänt språk, antagligen latin, rumänska, tyska och allt sådant som i "The Exorcism of Emily Rose".
Samtidigt ser jag mig själv i vanlig version (ser inte ut som mig det heller men jag vet att det är jag) som står och tittar på, försöker men kan inte styra mig själv, är bara livrädd.

De där okända (modiga Oo) tjejerna kastar mig på golvet framför rektorn på någon stor gigantisk skitgammal skola. Liksom mörka tunga möbler, som en herrgård eller slott. Han säger åt dem att låsa in mig någonstans (verkar inte förvånad).
Så de kastar in mig innanför en dörr som är full med klotter och klösmärken. Jag får panik eftersom de stänger in mig med en liten unge som sitter och skriker. Mitt i paniken blir jag plötsligt förbannad och skriker något konstigt åt tjejerna (sett för mkt exorcist filmer), så de flyr och jag får upp dörren och medan jag springer efter dom springer jag förbi hur mycket skrikande ungar som helst, som får mig att springa fortare.
I rummet jag blev inlåst i finns bara ett par barnskor kvar. GAAAH! Skitläskigt!

Så märker jag att någon följer efter mig, det är någon slags creepy kille som inte finns på riktigt, bara jag som ser honom, så jag skriker högt (vilket jag gör varje gång jag ser honom i hela drömmen) och då lugnar den där jäveln som tagit över min egen kropp mig med att han är med oss.
Okaay? Sen när blev jag på samma sida som någon som tagit över min kropp?

Aja, det var värsta läskigt, en massa saker hände i en rasande takt och jag var livrädd samtidigt som jag njöt av det, Skitmysko.
När jag vaknade trodde jag först att allt det här hänt på riktigt. Och jag hade inget minne av att jag tänt alla lampor i rummet. Så jag hoppade upp ur sängen och ut i huset, ingen låg i sina sängar så jag blev livrädd tills jag kom på att de alla åkt till skolan eller jobbet. Mamma hade glömt mobilen hemma som vanligt, så fick skriva värsta långa smset till Alice, vågade inte vara ensam X) tur att katten kom in nyss.

Shit är helt uppskakad fortfarande, vet inte vart jag ska ta vägen. Och jag brukar ändå aldrig vara rädd för mina mardrömmar, jag gillar mardrömmar som fan, Jag kanske har lyssnat för mycket på psykiskt vriden musik på sista tiden. och kanske tittat för mkt på min bakgrundsbild på datorn : *klick* ^^

[Sic]  ?
oh yes.<3


Comments
Postat av: Fredrika

jävlar vilken läskig dröm hörru!! :O den läskigaste drömmen jag har drömt på länge är att Joey blev kickad ur Slipknot x'D HAHAH. fan läskigt också :O ;D

jag ser allting framför mig, jag har nog sett allt för många exorcism-filmer också.. bland andra the exorcism of emily rose ;D minns att jag såg den för första gången med min kusin som faktiskt heter Emily och har Rose som mellannamn... ugh, det var scaryass business.

2009-12-10 @ 19:02:33
URL: http://www.freudrischen.devote.se

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0