Insomnia

- Sånt där trist inlägg igen SRY!-
Kom nyss hem från Stockholm - har verkligen haft hur mysigt som helst :D <3

Åkte på Söndagen - inställt tåg så fick åka ersättningsbuss. (:@Lame.) frös ihjäl!
Var iaf i Stockholm .-- insert time here --. och träffade Alice<3 Vi gled runt och försökte shoppa, men liksom det duger bra att lossas att man köper något, ögonshoppa liksom ;) mellandagsrea är awsome - jag hittar ALDRIG något XD
Sedan träffade vi Cosette (chuuta) och Philip (nagasu) - chill chill - och sen köpte vi med oss Sushi hem till Philip. Schysst hus som fan lever och andas han i.

Cosette skulle komma senare med en vän så jag och Alice installerade oss framför Philips dator, försökte bestämma musik, åt upp julgodis som hans mamma kom med och försökte roa oss genom att värma mina iskalla fötter. Det var mys ju, även om han bara ville lyssna på japanskt XD
Sen stack vi och hyrde film Sin city + Old boy. Cosette + vän med hem. Kolla film . jag och alice gick ned och värmde oss vid brasa - älska levande eld i hus :D hwuu. wish i had a brasa.
Sedan fick vi mat av "snäll morsa till Philip" - sen drog Cosette + vän (jag suger på namn, sorry ;_;) och så härjade vi runt med datorn ett tag och sedan spelade vi mario kart XD Sedan film och hopp i säng <- fick inte lägga oss för Philip så var helt död när vi fick sova XD Slocknade direkt.

Upp på måndag morgon (idag ...) och så in till centrum för att träffa Yvonne - me und Alice<3 då. Chillade runt, kollade affärer, gick och köpte japanskt på japansk tidningsbutik . jag sitter just nu och äter japanskt godis därifrån. sedan sushi i butiken mittemot och sedan chilla runt och sen hem. skönt att vara hemma men shit vad tråkigt ;I Saknar Alice och Stockholm.

Eh jag orkar inte langa in bilderna från kameran - så kör på lite random bilder på Alice, Philip och Cosette. ^^ duger så länge. Hoppas jag fick sno dom XD iofs alla ALice bilder är mina bilder Oo sådeså.
De två sista satarna är lång som tallar och jag kände mig kort med Alice. Not fun X)


Comments

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0