Great big white world

Nu har jag beställt 3 biljetter till Metaltown. :) Jag är glad.
Har dock inga pengar alls kvar nu; bara lite att köpa julklappar för sen är jag luspank.

Jag var faktiskt till läkaren igår, för första gången sen jag var liten :O <- har inte vågat innan.
Det pinsamma är att det var mamma som ringde ;O <- let this be our secret? ;) Men läkaren sade att det hade med förkylningen att göra - allt det konstiga i lungor, huvud och mage. Känns som jag går runt med taggtråd i hela kroppen.
Men iaf så sade han också att det med mina knän som jag haft sen åttan och inte kollat upp förrän nu<- fyra år senare typ - var vanligt hos ungdomar som idrottar. Okay brabra.
Jag är stolt över att jag gick dit helt själv ^^ wow jag är nitton och har precis varit till läkaren för första gången. Jag är efter.

>>Och så ska jag börja följa med Ekman och simma, han och Jocke ska och simma idag, men eftersom jag är sjuk får jag vänta med att följa med till nästa gång :)

>>Och kläderna passade perfekt , dock hade en söm gått upp i leggingsen så ska sy ihop dom ;O sen ska jag komma på ett sätt att få smalare knän, få bort ridlåren och allt sådant shiet X)

[En av alla mysiga bilder från Smögen efter förra Metaltown. Hela familjen semestrade - så övermysigt ställe. Perfekt efter all musik, allt folk och allt. På bilden är det pappa, storebror och syster. Längtar tillbaka så fort jag ser bilderna, fucking awsome var det.<3]

Bild uppifrån lägenheten vi lånade i Smögen av mammas chef :) dock ligger klipporna lite högre upp än lägenheten gjorde. men awsome var det iaf.<3
Comments
Postat av: Sheriilyn

svar: Tack ska du ha :)

2009-12-08 @ 14:19:37
URL: http://sheriilyn.blogg.se/
Postat av: Fredrika

åååhh smööögen! :D du får ju säga till om du ska vara där i sommar igen ;D haah :Dsv: hahahah, han var lite.. weird ja xD :D

sv: åååhh, du vet preeciis vad jag gillar, mohoho, ska läsa när jag har varit ute med min hund! :D hahah :D taaack :*

2009-12-08 @ 15:10:04
URL: http://www.freudrischen.devote.se
Postat av: Ida

Ja, apsnygg! :)

2009-12-08 @ 15:32:19
URL: http://drinkitup.blogg.se/
Postat av: Heyli

haha jag vågar inte heller gå till läkarn, och absolut inte ringa och boka tid, tur man inte är sjuk så ofta :)va kul att du också bokat metaltown!! fanns de kvar till de billigare priset?kan tänka mig att sabaton var grymma jag längrat sååå! :D då ses vi ;)

2009-12-08 @ 16:47:47
URL: http://heyli.blggg.se

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0