[Sic]

Spit it out
All you wanna do is drag me down All I wanna do is stamp you out
 Maybe it's the way you gotta spread a lotta rumor fodder
Keepin' all your little spies and leaving when you realize
You heard me right, bitch, I didn't stutter
And if you know what's good, just shut up and beg, brother Backstab - don't you know who you're dissin'?
Side swipe,we know the Ass that your kissin' Bigity-biggidy bitch boy, halfway hauser
Don't hear shit cuz It keeps gettin' louder
Come on, and get a face full 'o tactic
Lipping off hard, going home in a basket
You got no pull, no power, no nothin
Now you start shit? Well, ain't that something?
 Payoffs don't protect, and you can hide if you want
But I'll find you, comin' up behind you!


http://janinanaslund.blogg.se/2009/august/what-s-wrong-whit-you-people.html
Måste bara länka till det här, för det är så jävla sant skrivet!!

Kan inte alla sluta följa de där elaka, avskyvärda "blondinbloggarna" för det är sjukt (SJUKT SJUKT SJUKT) hur utseendefixerade och ELAKA de är!!!
Vem fan vill läsa om tex Kissie (som jag syftar mest på eftersom det är hennes blogg som jag reagerat mest på) som skriver en massa elaka saker om allt och alla. Varför ska hon bli känd för att trycka ned andra människor?!
 Alla försöker få ett samhälle där alla kan bli accepterade för den de är, hur man än ser ut.
Utseendet är inte allt, det är insidan som räknas, har alla glömt det? Oj jag föddes ful, det är lika bra att jag tar livet av mig eller plastikopererar mig. Varför ska denna människa ses som ful? Vem har rätten att bestämma vem som är ful och vem som är snygg? I mina ögon blir ALLA som trycker ner en annan människa fula, för det visar dennes rätta ansikte. Det gör Kissie ful att trycka ned andra, jag äcklas av det och avskyr det.
Varför ska utseendet vara allt? Varför ska tjejer som Kissie räknas som "snygga" medan ostylade tjejer som är sig själva räknas som "fula"? Jag förstår inte hur allt har blivit så ytligt?

Jag kan erkänna, jag är ytlig vad gäller mitt eget utseende, jag har svårt att gå utan smink osv, men det handlar om dåligt självförtroende, och det är omgivningen som gör att man "måste" gå sminkad och stylad så fort man går utanför dörren.
Liksom titta på alla tjejer/killar med ätstörningar, eller alla som plastikopererear näsor/läppar för att de inte uppfyller idealet, alla som blir mobbade i skolan, vad in i helvete är det för fel på samhället!?
Jag blir så sjukt jävla trött på hela skiten.

Nej, skit i alla ytliga bloggar och läs schyssta bloggar där folk vet hur man beter sig, vilket gör dem vackrare än NÅGON av de där ytliga bloggarna <3:


http://fokis.se


http://janinanaslund.blogg.se

>> och om man ändå vill ha skönhetstips (inget fel alls att vilja sminka sig snyggt osv, det är ju KUL)<- det ska ju vara KUL, så finn det en schysst och trevlig människa som ger snygga tips utan att sitta och tjata om hur andra människor ska se ut:
http://micromiss.blogg.se


Hoppas ni slutar följa de där avskyvärda bloggarna (dvs. allt som handlar om att göra sig rolig på andras bekostnad) och letar reda på lite folk som har något innanför skallbenet.

Snälla?


Comments
Postat av: Janina - Modellen som skiter i alla måsten

SVAR;Vad skönt att du höll med mig i mitt inlägg! Det behövs fler som gör det tror jag så att det blir lite ordning här i bloggvärlden.Såg nu att du hade länkat mig här också & skrivit söta saker om mig :D Så TACK TACK TACK! Supersnällt verkligen. Kul att du läser Lindas blogg också. Jag läser själv den varje dag just eftersom hon är så trevlig & go. Dessutom väldigt duktig makeupartist :)hoppas du får en grym dag!

2009-08-23 @ 14:13:32
URL: http://janinanaslund.blogg.se/
Postat av: [lisa bjernhagen]

håller med dig angående bloggarna! starkt :)

2009-08-23 @ 16:09:51
URL: http://anewkindofmetal.blogg.se/
Postat av: Jennie

Håller helt med. :)

2009-08-24 @ 07:59:01
URL: http://jenniemandl.blogg.se/
Postat av: Lia ☆ Keep it real

U GO GIRL ♥

Grymt bra skrivit och jag håller med dig i varje ord!"I mina ögon blir ALLA som trycker ner en annan människa fula, för det visar dennes rätta ansikte."

SÅ SANT! En människas personlighet avgör allt, en otrevlig person med ett idealiskt yttre blir ful och smutsig i mina ögon!Och det är verkligen skrämmande att så många unga tjejer läser den här typen av bloggar. Det finns så otroligt mycket bättre förebilder, vackra, självsäkra tjejer som vet hur man beter sig och behandlar sina medmänniskor!Tummen upp till dig sötnos :)!

2009-08-24 @ 22:22:57
URL: http://wazup.blogg.se/
Postat av: HERMELIN

helt rätt , bra skrivet !

2009-08-27 @ 22:51:05
URL: http://hhermelin.blogg.se/

Comments:

Name:
VIP

Mail:

URL/Blogg:

Comment:

Trackback
RSS 2.0